Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
24 Haziran 2024 20:40

Aydın ili Efeler ilçesi Orhan Erdem Arçelik mağazasından satın aldığım Arçelik marka klimanın kurulumu için 24.06.2024 tarihinde saat 09.30'da Arçelik Yedieylül yetkili servisinden 2 kişilik montaj ekibi evime geldi. Gelen personeller klimayı monte edebilmek için duvarda birçok delik açtılar ve klimayı 5 saat boyunca monte edemediler. Montajın bittiğini belirttikleri anda klima motoru yere düştü ve resimde görüldüğü gibi hasar oluştu. Oluşan hasar sonrasında ürünü satın aldığım mağazayı arayıp hem durumu anlattım hem de iade veya değişim talep ettim. Bayii ise iade ve değişimi kabul etmeyip servis için hiçbir yardımda bulunmayarak başımın çaresine bakmamı söyledi. 5 saat sonra saat 14.00'te bu 2 personelin kurulumu yapamayacağını anlayıp servisi kendim arayarak başka bir usta gelmesini ve montajı tamamlamasını rica ettim. Bunun üzerine servisin sahibi olduğunu söyleyen kişi beni 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun? ' diyerek telefondan tehdit etti. Ben de 'Sen kim olabilirsin ki? ' dedikten sonra personel gönderdi. Yeni gelen personele duvarda çok fazla delik açıldığını, çok fazla vakit kaybedildiğini ve çok özensiz çalışıldığını izah ettim. Yeni gelen personel ise benim ona küfür ettiğim ve ittirdiğim iftirasını atarak polis çağırdı. Polisin gelmesi üzerine ben öyle bir şey olmadığını, isterse karakola gidebileceğimizi söyledim. Bunun üzerine kendisi karakola gitmek istemedi ve yanlış anladığını belirtti. Bu kadar olaydan sonra klima monte edildi. Duvara kötü bir şekilde sıva yapıldı ve özensiz çalışmaları sonucu evin her tarafı pislik içinde kaldı. Arçelik gibi bir marka böyle servislerle nasıl çalışıyor? En kısa zamanda zararımın Arçelik tarafından karşılanmasını ve duvarımın düzeltilmesini talep ediyorum.  Bu kötü deneyimden sonra asla Arçelik satın almayacağım. En kısa zamanda zararım giderilsin, her yerde hakkımı arayacağım.

25 Haziran 2024 09:36 (Şikayetten 12 saat sonra)

Yeşim sonuçtan memnun değil

Yeşim
17 Aralık 2024 12:53
Montaj Sonrası Kombi Sorunu Ve İlgisiz Servis
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 17:13
Arçelik'ten Klima Siparişi ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

03 Ağustos 2024 13:17
Emre sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2025 19:03
Arçelik Kategorileri