Enes sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yeni Buzdolabım Beklenenden Çok Daha Sesli Çalışıyor

11 Nisan 2024 07:58

Bir ay önce 270427 MB model Arçelik buzdolabı aldım ancak o günden beri buzdolabı sesli çalışıyor. Yetkili servisi çağırdım. Servis ayakların ayarını kurcaladı. Ayarladı. Daha sonra bu buzdolabında normal no frost olduğu için ses gelmesi normaldir dedi. Ancak yıllar önce kullandığımız buzdolapları bundan kat kat daha sessizken bu buzdolabının hele ki 38 DB olarak satılan ve daha sessiz performans diye kocaman etiket yapıştırıp sattığınız buzdolabından evin diğer odalarından duyulacak düzeyde ses geliyor. Tarafınızdan eğer gerçekten sorun yok bunda diyorsanız konu ile ilgili teknik servis raporu istemekteyim. Daha sonra sizden alacağım Bu rapor ile bilirkişi desteği alıp hakkımı yasal yollardan aramak için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Eğer sorun var ise de 1 aylık ürünümün tamir ve parça değişimini kabul etmediğimi kusurlu ürünün yenisi ile değişimini talep ettiğimi bildirmek isterim. İyi günler.

profile profile
11 Nisan 2024 13:36 (Şikayetten 5 saat sonra)
Enes
11 Nisan 2024 13:46

Müşteri hizmetleri tarafından arama sağlandı, kayıt açıldı. Olumlu ve olumsuz tüm gelişmeleri buradan eş zamanlı olarak paylaşacağım.

Enes
19 Haziran 18:36

Evet buzdolabı değişmişti ancak birkaç gündür aynı problemi tekrar yaşatmaya başladı. Arçelik maalesef pişmanlık.

Ali

Aynı sorunu bende yaşıyorum ama maalesef çözüm sunan yok

Ali sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 16:21
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Yüksek Ses Sorunu Ve Değişim Talebi

İlayda
12 Mayıs 12:12
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Çok Sesli Çalışması

17 Nisan 2024 16:45