Buket sonuçtan memnun

Arçelik Yeni Aldığım Buzdolabının Bozuk Çıkması

13 Kasım 2023 16:34
Buket'in Teşekkür Mesajı
“Buzdolabım tamir edildi bir daha bozulmamasını umuyorum Arçelik'e teşekkür ederim”

Arçelik marka buzdolabım -2020 Eylül'de yeni almış olduğum- 2023 Temmuz ayında soğutmamaya başladı. Yetkili servis 3 ziyaret sonrası- içindeki birçok yiyecek çöpe atıldıktan sonra- tamiri gerçekleştirdi ve 2 ay süre ile sorunsuz çalıştı. Bu esnada tamirde olan buzdolapları için verilen emanet buzdolabı kalmadığı gerekçesiyle bize verilmedi. Bu sırada tekrar aynı durum olursa buzdolabını garantiden değiştirebileceklerini söylemeleri üzerine 3 senelik garanti uzatması yaptırdık. Son 2 gündür yeniden soğutmamaya başlayan buzdolabımın içindekiler yine çöp oldu ve yetkili servisten geldiklerinde yeniden tamir olacağını söylediler ve dolabın fişi çekildi emanet buzdolabı veya değişim için herhangi bir yanıt verilmedi. Siz olsaydınız bir daha Arçelik'ten alışveriş yapar mıydınız? Çöpe giden tüm yiyeceklerimi ve giden saatlerimi helal etmiyorum. Bir daha alışveriş yapmam ve herkese de yapmamasını bu olay üzerinden anlatacağım.

14 Kasım 2023 10:30 (Şikayetten 17 saat sonra)
Buket
16 Aralık 2023 17:52

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kronik Gaz Kaçağı

04 Aralık 2023 14:22
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Zeki
29 Temmuz 21:54
Arçelik Buzdolabında Kronik Sorun Ve Servis Mağduriyeti
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
27 Temmuz 2023 20:46

Sinem
08 Temmuz 15:31
Özlem sonuçtan memnun

Özlem
23 Temmuz 2023 10:50
"Ürün değişim talebim kabul edildi Arçelik'e ve Şikayetvar a teşekkür ederim"
Arçelik Kategorileri