Burhan sonuçtan çok memnun

Arçelik Vantilatör Aşırı Gürültülü Çalışıyor, Kullanmak İmkansız!

05 Eylül 2024 16:52
Burhan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler, Arçelik markasına güveniyorum, daha geçen ay oğluma Arçelik buzdolabı ve çamaşır makinesi aldım, daha da alacaklarım var, ilk tercihim yine Arçelik olacak.”
05 Eylül 2024 14:03

Bu ürün kesinlikle hatalı hayatımda böyle çalışan bir vantilatör görmedim. Servis arızalı değil dedi. Serviste yan ürün bir vantilatör vardı ve hiç ses yoktu, kıyaslayın ses normal mi dedim. Yapacak bir şeyleri yokmuş. Bu Ürünün değişmesini istiyorum. Buna verdiğim parayla 4 tane markasız ürün alırdım, en azından başım ağrımazdı. Bu ürünü kullanmak mümkün değil. Aşırı baş ağrısı yapıyor. Eğer Arçelik bu ürüne normal diyorsa bundan böyle Arçelik markasını ne alırım ne tavsiye ederim.

06 Eylül 2024 16:24 (Şikayetten 23 saat sonra)
19 Eylül 2024 17:38

Teşekkürler Arçelik, arızalı ürün aynısı stokta olmadığından daha üst modelle değiştirildi, bir kez daha markaya güvenim tazelendi. Ürünü Arçelik markasına güvenerek hiç araştırmadan almıştım, alırken de bayide dinlemiştim ve çok sessiz çalışıyordu. Ama benim ürünüm arızalı çıktı, olabilir binde bir çıkar ama, arızalı ürünü servise götürdüğümde normal olduğunu söylediler, bu fena halde canımı sıktı, çünkü daha ilk kademesinde cihaz bağırmaya başlıyordu. Bunun üzerine şikayet var'a yazmak zorunda kaldım. Firma aradı, tekrar servis kaydı açtı, ama servis cihaza tekrar bakmadan firmaya arızalı değil diye bildirmiş. Bunun üzerine vantilatörü alıp bayiye gittim ve benimkinin aynısını kendileri kullanıyorlardı karşılaştırdık, bayi de fark etti gürültülü çalıştığını. Cihazı tekrar servise götürüp durumu anlattım, bayideki cihazı servise getirmişler beni aradılar getirdik gel bak diye, bu sefer fark daha belirgindi, çünkü ortamda trafik gürültüsü yoktu. Bu süreçte markanın hiç kabahati yok sorun servisteydi, ikna etmek zor oldu. Eğer bayide aynı cihazı bulamasaydım arızalı cihaz elimde kalacaktı, hakkını aramak gerekiyor.

19 Eylül 2024 17:42

15 Temmuz 2025 15:27