Arçelik Ürünlerinde Karşılaşılan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

17 Ekim 2024 10:001.973

Buzdolabından tuhaf bir ses gelince servisi çağırdık. Servis bize, 'Normal bir ses bu, eğer rahatsız olursanız dolabı biraz elinizle ittirerek gerdirin, düzelir,' dedi. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Çamaşır makinesi aşırı derecede titreme ve ses yapıyor. Onun da normal olduğunu, 11 kg olup iç hacminin büyük olduğunu, kazanın sallandığını söyledi. Açıp kontrol bile etmedi. Su sebili, suyunu ilk bardakta sıcak veriyor, ikinci bardakta az soğuk, sonrasında buz gibi veriyor. Soğutmaya geçince aşırı derecede ses çıkarıyor. Bu saydığım ürünlerin tümü Arçelik. Zaten buzdolabından gelen sesi örnek olarak yolladım.

17 Ekim 2024 11:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Arçelik Buzdolabı Hayal Kırıklığı

11 Ocak 2025 09:35855

1 yıl önce Arçelik buzdolabı aldım, çok pişman oldum. Motor sesi çok düşük diye söylediler ama hiç de öyle değil, motor ...

Arçelik Sorunlu Ürünler

24 Mayıs 2024 11:282.535

"Sorunum çözüldü. Sürekli arayarak herhangi bir sorunda yardım edeceklerini söylediler. İlgileri için teşekkür ederim."

1 Destek

Arçelik Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar Ve Çözüm Arayışları

17 Ekim 2024 13:153.692

"Arçelik buzdolabımdaki sorun nedeniyle başvurmuştum. Yenisiyle değiştirdiler Arçelik'e çok teşekkür ederim. Ayrıca Afyon servisinde çalışan Alican bey e çok teşekkür ederim."

Arçelik 24 Saat Çalışan İnverter

29 Nisan 2024 08:412.236