16 Kasım 2024 15:57

Öncelikle merhaba, Arçelik markası ile bazı sıkıntılarım var. Nedense bir arıza falan olduğu zaman Arçelik markası ile problemler oluyor. Problemin servis ile değil Arçelik ile. Evimde çoğunlukla Arçelik markasını alıyorum. Hatta bugün klima almaya gidecektim vazgeçtim. Almış olduğum ankastre sette ocak düğmeleri kırıldı. 4 düğmenin 4'ü de kırıldı. Servis çağırdım ve gelen arkadaşlar düğmelerin garanti kapsamında olmadığını belirtti. 4 düğmenin de kırılmasının üretim hatası değil de ne acaba? Böyle saçma bir durum olabilir mi? Ve ben bu setin servis süresini uzattım. Boşuna uzatmışım sanırım. Yarın Aygaz'ın camı kırılsa yine garanti kapsamı dışında diyecekler. O zaman neden garanti uzatma satıyorsunuz? Milletin parasını almak için mi? Servisin yanında düğme var ama değişim yapamadı arkadaşlar. Konuyla alakalı bilgi verilmesi istiyorum. Konu yetkili servis değil, Arçelik. Ama yapılan aramalarda 4 düğmenin de tarafımca kırılma olasılığından bahsettiniz. Arayan arkadaşlar tüketici olarak beni anlıyor ama hiçbir gelişme yok.

Ayrıca TV aldım TV kutusu içerisinde 3 aylık TV Plus premium üyeliği bedava diye bir kağıt koymuşsunuz. Denemek için aktif edeyim dedim ama maalesef içerisindeki kod hata veriyor. Sanırım Arçelik'ten uzaklaşmam için güzel bir çaba harcıyorsunuz. Bu şikayetimi bütün Koç sitelerine yazacağım.

17 Kasım 2024 14:51 (Şikayetten 22 saat sonra)

Kerime
Kerime

Kesinle doğru benimde şikayetim mevcut garanti veriyor ama garanti kapsamında hiçbir şey yok ürün fabrikadan çıktı kuruldu ilk defada sorun varsa garanti kapsıyor her şey normalse bir daha asla garantiden yararlanamıyorsun

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
25 Aralık 2023 15:34

Hediye
02 Ocak 2025 21:02
Arçelik Ankastre Set Hayal Kırıklığı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 23:11
Arçelik Beyaz Eşyaların Sürekli Arızalanması ve Müşteri Hizmetleri Sorunu