Arçelik TV'nin Sürekli Kapanma Sorunu

Arçelik TV'nin Sürekli Kapanma Sorunu
26 Kasım 2024 19:35762

Arçelik Androit TV kendiliğinden kapanıyor. Servis kartı değiştirdi, ancak uzun süredir arıza devam etmektedir. Tüketici Mahkemesi'ne verdim, hala çözüm yok. Ancak arıyorlar, çözelim diyorlar, fakat hala çözüm yok. Arçelik'ten TV alanlara yazık; ilgi ve alaka yok, malı satana kadar.

23 Aralık 2024 23:01

Hala aynı arıza servis TV normal diyor yeni TV arıza yapmasa servisi ararmıyız Arçelik malı satana kadarmış yaźık ki yazık sorun çözmediler elimdeki video belgelerimle Tüketici Mahkemesi'ne verdim hele merkez bâşlı başına sıkıntı öyle bir cevap veriyorlarkı insan kalp krizi geçirir

1 Destek
26 Kasım 2024 19:22

Daha önce de şikayetim vardı 7ay tatil dönüşü hala arıza devam ediyor

27 Kasım 2024 12:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

27 Kasım 2024 17:00

Yazdım kim ilgilendi 1 aydır TV arızalı Tüketici Mahkemesi'ne verdim elimde hem arıza videosu ve belgem servis diyor ki TV normal adaletin kestiği parmak acımaz

7 Aralık 2024 14:35

Çözüm merkezi çözelim diyor 36 gündür aynı arıza ilgi yok alaka yok malı satıncaya kadar yazık hala TV arızalı servis bir şey yok diyor randevuları iptal ediyor

9 Aralık 2024 13:00

Servis diyor ki TV normal bakın normalmiş

11 Aralık 2024 00:44

Arçelik TV arıza bu s

11 Aralık 2024 00:47

Arçelik TV arıza 40 gündür böyle servis diyor ki TV normal merkez diyor ki TV normal Arçelik malını satana kadarmış yazık ki yazık

11 Aralık 2024 00:55

TV dondu ve şu an kapandı Arçelik TV gelin seyredin sayın Arçelik yetkilileri

11 Aralık 2024 01:03

1 yıllık TV bu arızayı görüyorlar. TV de bir şey yokmuş şu an TV seyredemiyorum böyle kaldı elk fışten çekmem lazım

25 Aralık 2024 09:45

Aynı marka TV den çok tüketici mağdur olmuş servis son olarak TV götürdü 10 gün TV siz kaldım TV normal diye teslim ettiler ancak hala aynı arıza bir tüketici şikayeti okuyun

4 Ocak 2025 13:55

Arçelik firmasının TV si 2 aydır aynı servise göre normalmiş yazık malı satana kadar mı

7 Şubat 2025 18:08

A43c685 andriot TV kendiliğinden kapanıyor servis kartı değiştirdi hala değiçen bir şey yok diye şikayet etmeme rağmen TV normal diye rapor verdiler hala TV arızalı ancak Tüketici Mahkemesi ayıplı malin değişimi verdi demek ki arızalı imiş yazık koskoca Arçelik servislere talimat verilmişki 2 serveste normal diye rapor veriliyor

7 Şubat 2025 18:20

Demek ki TV arızalıymış 77 yaşında bir adamım o kadar çok uğraştımki vidaları bile şikayetim varda yayımladılar nafile Allah'tan adalet var bu vesile ile şikayetim vara da teşekkür ederim

Arçelik Televizyon Arızalı Muhatap Yok

25 Ocak 2024 12:22829

Arçelik marka televizyon aldım ancak televizyon arızalar vermeye başladı. Servis geldi, format attı ve bir süreliğine dü...

Arçelik Televizyon Arızalı Muhatap Yok

Arçelik Android TV Servis Sorun Çözmüyor Öteliyor

27 Temmuz 2024 19:065.390

Arçelik Android TV 6 aydan fazladır kendi kendine açılıp kapanıyor, kasma d...

Arçelik Android TV Sürekli Devam Eden Problemler

10 Mayıs 2024 10:031.913

Arçelik Android TV aldığımız zamandan beri problem yasıyoruz 5kez servis açtırdık problem hala devam ediyor. Gelip sıfır...

Tümünü Gör
Arçelik TV'de Yatay Şeritler Ve Kalitesiz Standartlar

Arçelik TV'deYatay Şeritler Ve Kalitesiz Standartlar

Elif
Arçelik TV Bitmeyen Ekran Ve Donma Sorunu, Tamir De Çözüm Olmadı!

Arçelik TVBitmeyen Ekran Ve Donma Sorunu, Tamir De Çözüm Olmadı!

Yılmaz
Arçelik 20 Gün Sonra Servisi Gelip Ürünün Fabrika Hatasının Olduğunu Söyledi

Arçelik 20 GünSonra Servisi Gelip Ürünün Fabrika Hatasının Olduğunu Söyledi

Mehmetbilal
Arçelik TV 48 Saat Çalışıp Görüntü Tamamen Yok Oldu!

Arçelik TV 48Saat Çalışıp Görüntü Tamamen Yok Oldu!

Akif
Arçelik Bu Normal Mi Sizce?

Arçelik Bu NormalMi Sizce?

Zeki
Arçelik A 65 D 986 S Imperium 9 Serisi Ana Kartı Yanmış!

Arçelik A 65 D986 S Imperium 9 Serisi Ana Kartı Yanmış!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular