Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Teknik Servis İyi Düşünülmeli.

08 Temmuz 2024 23:30

Arçelik bayiden;bulaşık makinesi, ankastre ocak, aspiratör, klima, hamur yoğurma, katı meyva sıkacağı ürünlerinin hepsini aldık. Önce klimanın montaj olmasını diğer ürünleri de daha sonra gelmesini istedik. 8_ 9 gün sonra klima montajı için servis beklerken servis elemanı olmayan birileri geldi. Aletlerinin şarjı yokmuş apar topar vura kıra klimamızı mont ettiler. Kartonpiyeri kırdılar. Klimayı açtı kapadı çalışıyor diye gittiler. Bize teslim kağıdı v. S hiçbir şey imzalatmadılar. Hemen arkalarından klima iç üniteden su akıtmaya başladı. Tekrar servisi aradık bize 6 gün sonraya randevu verildi. Randevu günü işi gücü bıraktık evde servis bekliyoruz gelen giden yok. Şimdi kaç gündür mağdur olduğumuza mı yanayım. Diğer ürünlerin montajı nasıl bir kaos olacak diye kara kara düşünmeye başladığıma mı yanayım. Arçelik'e bu kadar güvenmek hata oldu. Teknik servis kocaman bir kaos. Tercihimiz için pişmanız.

09 Temmuz 2024 15:11 (Şikayetten 15 saat sonra)
Arzu
Arzu
10 Temmuz 2024 10:26

Pazartesi randevu veren servis tüm gün gelmedi herhangi bir bilgi verilmedi tüm gün işlerim aksadı. Bizim tekrar tekrar aramamız sonucu şimdi de perşembe randevu verildi ve yine saat bilgisi yok nasıl olsa hiç kimsenin işi gücü yok evde servis bekler ve gün sonunda servis gelmez. Üstelik müşteri hizmetleri hiçbir şikayeti de dikkate almıyorlar. Arçelik marka tamamen perişan olmak demek.

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Klima Kurulumu İçin Randevuya Uymayan Servis Ve İletişim Sorunu

Yeşim
01 Ağustos 2025 19:38
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Den Klima Alma Pişmanlığı

21 Temmuz 2024 11:33
Tayfun sonucu yetersiz buldu

Tayfun
30 Ağustos 2023 18:41
Arçelik Klimanın Montajında Ekliklik
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 18:42
Arçelik Servis Kendi Kendine İptal
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 19:27
Arçelik Kategorileri