Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Su Arıtma Cihazı Dolapta Su Sızıntısı Yaptı

19 Kasım 2024 20:40

Arçelik su arıtma cihazı takıldıktan bir gün sonra, cihazın dolap içine büyük miktarda su akıttığını fark ettik ve satış danışmanına video göndererek bilgi verdik. Sorumlu, zararımızın karşılanacağı ve gerekli işlemlerin yapılacağını söyleyerek bizi rahatlattı. Ben de güvenerek bekledim ancak eve gelen Arçelik teknik servisi, hatanın cihazdan değil, bizim daha önce hiç su akıtmamış sağlam musluğumuzdan kaynaklandığını söyleyip, rapora cihazın sağlam olduğunu ve su akıtmadığını yazmış. Oysaki cihaz takılmadan önce bir kez bile böyle bir sorun yaşamadık. Cihaz takıldıktan hemen sonra oldu. Bu olay sonucunda mutfak dolabım şişti, kabardı ve zararımı üç fatura düşülerek karşılamak istiyorlar ama ben bunu kabul etmiyorum. Çünkü dolabın yeniden yapım masrafı belli değil. Ayrıca cihaz takılırken, cihazdan kaynaklı en ufak bir su akıntısında eksper gelerek zararımın karşılanacağı söylendi. Olayın videosu da var. Servis, Batı Teknik Batıkent Arçelik servisi.

Ahmet
Ahmet
13 Aralık 2024 13:45

Hala hiçbir gelişme olmadı tam bir ayı geçti Exper gelmedi evimdeki hasarla ilgili benimle iletişime gecende yok koskoca Koç firması ayıptır yazıktır

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Su Arıtma Söküm Sonrası Servis Lavabomu Delik Bıraktı

17 Temmuz 2024 17:09
Arçelik Su Arıtma Söküm Sonrası Servis Lavabomu Delik Bıraktı
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 20:17
Arçelik Su Arıtma Eziyeti

01 Mayıs 2024 11:28
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Hataları Ve Çözüm Arayışı

Orçun