Sibel sonuçtan memnun değil

Arçelik Şarjlı Süpürge Performans Sorunu

24 Ekim 2024 12:21

Arçelik SD3141 şarjlı süpürgede şarj sorunu yaşıyorum. Aldığımdan bu yana henüz bir yıl olmadan şarj sorunu yaşamaya başladım. Şarj hemen bitiyor, iki kez değişti. Daha önce aldığım modelin temizlemesi kolaydı, bu ise tam bir eziyet. Yani süreye gerek yok, eskiden ne kadar kullandığımı biliyorum. Şimdi bir odayı temizleyip diğerine geçmeden kapanıyor. Kendi sitesinde çalışma süresi maksimum 45 dakika gösteriyor. Servise götürüyorum, 9 dakika, 7 dakika falan çalışıyor. Eskiden gırgırlar vardı, ondan mı alsaydım? Bu kadar parayı 5 dakika çalışsın diye mi verdik? Benim tüm ürünlerim Arçelik'ti ama artık eski performans ve kalitesi kalmamış. Garanti sürem bitmek üzere, servis bunu görüyor ve süpürgenin performansını gördüğü halde 'bir şeyi yok' diye geri gönderiyor.

27 Kasım 2024 09:05

Arçelik SD3141 şarjlı süpürgem var geçenlerde yazdım şarjı bitiyor diye müşteri hizmetleri aradı alacaklar sizden servis arıyor garantiniz yok biz alırsak servis ücreti alırız ben gönderdim sigortam var hasar kayıt belgesi gibi bir tutanak istedim süpürgenin garantisi var dediler hadi tamam artık karışıklık olmuş dedim neyse aradılar 2gün sonra e filtre değişecek garanti kapsamında değil 550 TL ücreti var şarjla ne alakası var diyorum çekimi etkiliyor falan onu da aldım getirdim eve çekmiyor süpürge aynı yerde gidip geliyorum bir köşe bitmeden şarjı bitiyor ay var ya rezil ettiniz beni Hakem Heyeti'ne kadar gideceğim resmen dalga geçiyorsunuz bu süpürge 5dk içinde kırmızıya dönüyor nereyi süpürecek görüyorsunuz garantisi bitene kadar oyalayacaksınız ama hiç etik değil! Bunu atar gider yeni bir süpürge alırım asla bu markayı almamda aldırmamda daha yazıklar olsun size!

24 Ekim 2024 12:54 (Şikayetten 32 dakika sonra)
Sibel
Sibel
15 Aralık 2024 12:08

Hiç yardımcı olmadınız arayan soranda olmadı servisiniz filtreden dedi para verip değiştirdim aynı hala sorunum düzelmedi garantileri bitince peki şarjını değiştirmek isteyeceksiniz ücret talep edip hem de ya da bu modelde zaten şarj sorunu var ve şarjını değiştiremiyorsunuz başka mantıklı bir sebep göremiyorum!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Elektrikli Süpürgede Israrla Devam Eden Şarj Sorunu

20 Aralık 2024 10:12
Arçelik Elektrikli Süpürgede Israrla Devam Eden Şarj Sorunu

01 Kasım 2023 18:37
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Şarjlı Süpürgede Kısa Ömürlü Pil Ve Yüksek Tamir Ücreti Hayal Kırıklığı

Muammer
27 Temmuz 2025 01:11
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 20:24
Arçelik Kategorileri