Arçelik Şarj İstasyonu Sorunları

04 Ağustos 2023 14:16

Elektrikli araç kullanmam sebebiyle şarj istasyonu satın almak maksadıyla 08.07.2023 tarihinde Konya Uğurel İletişim vasıtasıyla Wattmobilite marka WAT ax 22 KW lan+wıfı e mobility boards sistems mal/hizmet açıklamalıARC2023000001883 fatura numaralı ürünü satın aldım.

Ürün satılırken tarafıma ürünün Wi-Fi özelliğinin bulunduğu ve şarj esnasında şarjın durumu hakkında her zaman her yerden görüntü sağlanabileceği taahhüt edildi. Kaldı ki fatura açıklamasında da bu hususlar belirtilmekte idi. Ardından 26.07.2023 tarihinde Konya Arçelik yetkili servis teknisyenleri (keşif incelemesi yapmadan) doğrudan kurulum için otoparka geldiler.

Neyse ki kurulum için gereken altyapı tarafımdan sağlanmıştır. Sonrasında şarj istasyonu kurulumu işlemi gerçekleştirirken yanlarında Wi-Fi sisteminin kullanılması için gerekli olan açık telefon sim kartı getirmediklerini 2 gün içerisinde getireceklerini söylediler.

Sonrasında ise aradan 4-5 gün geçmesine rağmen dönüş sağlanmayınca tekrar talepte bulundum. Bunun üzerine Arçelik müşteri hizmetleri tarafından Wi-Fi özelliğinin yalnızca ticari kurulumlarda kullanılabileceği bireysel kullanımlarda bunun mümkün olmadığı geri dönüşü sağlandı. Akabinde WAT Mobilite müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeden de hala geri dönüş alamadım.

Sözde v--- markadan daha güzel olduğunu vaat edip benim siparişimi iptal etmeme sebep olanlar şimdilerde kesinlikle geri dönüş sağlamıyorlar. Arçelik bu işte gerçekten başarısız. Geri dönüşlere önem vermedikleri aşikar.

05 Ağustos 2023 18:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

18 Nisan 2025 15:54
Arçelik Stokta Olmayan Ürün İçin Bekletiliyorum
Arçelik Stokta Olmayan Ürün İçin Bekletiliyorum
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 14:34
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik A35010 Elektrikli Scooter Ve Yaşatılan Mağduriyet!

19 Temmuz 2023 15:07

18 Kasım 2024 11:40