Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Mikro Dalga Ürün Bir Günlükken Arızalı

Arçelik Mikro Dalga Ürün Bir Günlükken Arızalı
Şadiye
13 Aralık 2023 21:39

Hatay'ın Hassa ilçesinde ikamet etmekteyim. Arçelik bayisinden 23 Ekim'de mikro dalga fırın aldım, 6 Aralık 2023'te peşin fiyatına 3700 TL ödedim ancak ürün arızalı çıktı. Aldığım bayiyi aradım ve değişim için talepte bulundum fakat 'değişim yapamam' yanıtını aldım. Bunun üzerine beni servise yönlendirdiler. Oysa ürün daha bir günlüktü ve servis geldiğinde sorunlu olduğunu gördü ve ürünü aldı. Değişim talebinde bulundum. 'Bu ürün arızalı olduğu için zaten değişim istiyorum' dedim ve Arçelik servisine bu talebimi ilettim. Ancak İslahiye servisi tarafından bayiye yönlendirilmiş ve sonucun değişim olmayacağı belirtilmiş. Ürünü kabul etmeyip para iadesi talebinde bulundum ancak bu talebim de kabul görmedi. Tüm haklarımı sonuna kadar arayacağımı ve paramın iadesinin yapılmasını istiyorum. Müşteri temsilcilerini arayarak başıma gelen her şeyi anlattım. Benim başıma gelenlerin başkalarının başına gelmesini istemem. Bu sebeple Arçelik yetkililerine buradan sesleniyorum; çalışmakta olduğunuz servis, markanızın, adınızın ve güveninizin müşterilere yansıtılmasında başarısız oluyor ve bu yüzden çok müşteri kaybedersiniz. Daha önce derin dondurucu almıştım, bu sefer de mikro dalga fırın aldım ama artık bir daha Arçelik'ten hiçbir şey almayacağım ve kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Ürünü aldığıma daha yedi gün olmuşken, hem bayi hem de Arçelik servisinin bana yaşattığı haksızlıklara karşı Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulunacağımı ve yarın gereken işlemleri yapacağımı, beni bu duruma düşürenlerin Arçelik kuruluşundan sorulmasını talep ediyorum.

14 Aralık 2023 10:41 (Şikayetten 13 saat sonra)

Nadide
30 Ekim 2023 16:31
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
17 Ocak 2024 01:02
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 18:05

Alican
27 Temmuz 2024 09:07
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
17 Temmuz 2023 16:07
Arçelik Mikrodalga Fırınımda Çizikli Yanık Oluştu!
Arçelik Kategorileri