24 Temmuz 2024 15:23

13 Temmuz 2024 tarihinde Arçelik'ten klima aldım. Klima 19 Temmuz 2024 tarihinde monte edildi, Klimanın montajı için gösterdiğim yerlerin hiçbirisi yetkili servis tarafından hortumunu uzatamayız diyerek kabul edilmedi, Halbuki diğer kat sakinleri ile görüştüğümde klimaların hortumunun uzatılabildiğini ve klimalarını benim talep ettiğim şekilde taktırmış olduklarını gördüm. Servis tarafından seçilen yer çok hatalı olduğundan Klimanın rüzgarı direk üstüme geliyor. Bu nedenle klimayı kullanamıyorum, Klimanın hatalı monte edilmesi nedeniyle servis kaydı oluşturdum, ancak bu defada servis, talebi "müşteri talebi ile iptal edilmiştir " şeklinde sonuçlandırdı. Arçelik servisi sıfır ürüne montaj ücreti alabilmek için klimayı hatalı yere monte etmiştir. Şimdi doğru yere montaj için Servis çok fahiş ücret talep etmektedir. Madem benim istediğim yere klima takılabiliyordu, başında niçin benim istediğim yere monte etmediler. Bugüne kadar bütün beyaz eşyalarımı, servisi iyi diye düşünerek Arçelik markasından seçmiştim. Çok pişman oldum, bir daha Arçelik'ten ürün almayacağım. Arçelik servisi beni çok mağdur etti. Arçelik'ten şikayetçiyim

25 Temmuz 2024 13:19 (Şikayetten 21 saat sonra)

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Montaj Hatası Ve Servis Sürecindeki Mağduriyet

21 Haziran 12:49
Gedik sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 12:48
Ozan sonuçtan memnun

12 Haziran 2024 17:07
"Firmanın geri dönüş hızından genel olarak memnun olmamakla birlikte, sosyal medya yöneticisi Sn. Ebru Dağlı Turan konuya dahil olduktan sonraki süreçte her zamanki gibi hızlı ve etkin bir şekilde çözüm üretti. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyorum. Arçelik gibi kurumsal firmalarda, bu şekilde iş bilinci olan ve müşteri odaklılığı esas alan çalışanların artmasını temenni ediyorum."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 21:09

25 Haziran 2024 21:09