Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klimada Gaz Kaçağı Ve Servis Problemi

Arçelik Klimada Gaz Kaçağı Ve Servis Problemi
11 Ağustos 2024 00:12

Arçelik'ten aldığımız klima aldığımızdan beri problemli. Yeni sıfır klima soğutmuyor. Aldığımızdan beri bizi rezil etti. Paramız boşuma gitti. Servisi aradık gelen servis klimadaki problemin takan servisten kaynaklı olduğunu söyledi. Takan kişiler borusunu takarken zedelemiş ve kırmış bu yüzden klimada gaz kaçağı var ve ne ısıtıyor ne soğutuyor çalışmıyor bile. Taktırdığımız klima şu an 50 bin civarı. Klimaların bu kadar pahalı olduğu bir zamanda paramızın boşuna gitmiş olmasından şikayetçiyim. Eğer Arçelik ilgilenmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim!

11 Ağustos 2024 17:49 (Şikayetten 17 saat sonra)
11 Ağustos 2024 20:31

Bugün Arçelik müşteri hizmetleri iletişime geçti. Geçen kış da klima çalışmıyordu servisi aradık gelen kişiler kurulum sırasında borunun zedelendiğini söylediler. Geçen hafta 4 kere servis için arayıp randevu istedim ve bana ekim ayına randevu verdiler. Adana'nın sıcağında yaz bitiminde geleceklerini söylediler ve yüzüme telefonu kapattılar. Hem kendi hataları hem de randevuyu geç tarihe veriyorlar. Ve ben Arçelik'in kendi hatası kırık borudan dolayı gaz kaçağı olduğu için dışarıdan klimacı çağırıp gaz dolduruyorum 2 bin TL'ye iki gün sonra gaz yine bitiyor. Tekrar çağırıyorum gaz dolduruyorum tekrar bitiyor. Bütün suçlu Arçelik. Hem kırık boru takıyorlar hem de çağırdığımızda gelmiyorlar. Ve şimdi de arayıp geldiklerinde hizmet bedeli alacaklarını söylüyorlar. Gelmediler ya garantiden çıkmış. Tebrikler gerçekten. Bin pişman olduk Arçelik aldığımıza. Gelip telafi edeceklerine kendi hatalarını bana mâl ediyorlar. Ben gerekli yerlere şikayetimi edeceğim!

Bilgehan
28 Haziran 2025 18:05