Can sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Gurme Şef Contası Temin Edilemiyor

06 Kasım 2023 12:44

Arçelik'ten MC6056 ı cooker satın aldık. İlk yemek pişirdiğimizde, kapak üstünde bulunan şamandıra contası tencerenin içine düştü. İşin kötü kısmı biz bu parçanın yedeğini bulamıyoruz. Ufacık bir parça bu
İlçede bulunan Arçelik yetkili servisi bu parçayı temin etmiyor, kapağı komple satabiliriz diyorlar. Ufacık bir parça için 1200 lira gibi bir para vermek durumundayız. Bu parça kullanım kılavuzunda da çıkarılıp temizlenebilen bir parça olarak gözüküyor. Böyle kolay çıkan ve kaybolabilen parçanın yedeği neden olmaz, neden yedeği gönderilmez? Neden tekli satılmaz en azından?
Şimdi ufacık parça için 4000 liralık cooker çöp olmasın diye 1200 lira daha para harcamamız gerekecek.
Bu gibi tasarımların yedek parçadan para kazanmak için kastlı yapıldığına inanıyorum.

06 Kasım 2023 14:31 (Şikayetten 1 saat sonra)
Can
Can
06 Kasım 2023 17:00
Arçelik Gurme Şef Contası Temin Edilemiyor

Arçelik müşteri hizmetleri bana ulaştı, cevap aynı. 1200 lira para ödememiz gerekiyormuş. Yerine oturmayıp tencereye düşen conta için neden telafi etmiyorsunuz? Hem sikayetvar.com, hem forumlarda sızdırma contasının ayrıca gönderilebildiğini görüyorum. Şamandıra contası neden göndermiyorsunuz? Fotoğraftaki ufacık contanın yedeği yok mu hiçbir yerde? Üretici firma'dan 5'er 10'ar mı alınıyor bu ufacık parça?

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Multi Cooker Kapağında Yaşanan Sorun

15 Şubat 2024 08:59
Arçelik Multi Cooker Kapağında Yaşanan Sorun

Arçelik Gurme Şef MC 6056 Kronik Kapak Sorunu Ve Yedek Parça Problemi

04 Temmuz 2025 19:18
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
24 Ekim 2023 11:45