Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 18:39

20.01.2022 tarihinde arızalanan bulaşık makinem için servis geldi. Bulaşık makinesinin devrim daim pompasının arızalandığını söylediler. 3.700 TL masrafının olduğunu söyledi servis. Bende makinenin garantisinin olduğunu ve aynı zamanda ek garanti yaptırdığımı 04.03.2024 tarihine kadar 3+4 toplam yedi yıl garantisini hesapladığımızda daha garantisinin dolmadığını ücret alarak arızanın giderileceğini söylediler. Makinenin faturasını ek ek garanti belgesini ibraz ettim. Ama dedikleri siz bu makineyi değişim kapsamında aldığınız için 1+4 yıl garantisi olduğunu söylediler. Ben eski makinenin sık sık arızalanmasından dolayı Arçelik Genel Müdürlüğü 02.03.2017'de o zamanın parasıyla 1500 TL karşılığında yeni makine vereceklerini söylediler. Bende makinenin zaten piyasa fiyatının 2000 lira olduğunu bana bir artısının olmadığını söyledim yanaşmadım. Ama o zaman beni arayan genel müdürlük beni ikna etmeye çalıştılar. Bende yeni makinemin ek garantisiyle beraber 3+4 7 yıl garantisi olacağının sözünün aldıktan sonra kabul ettim. Şimdi makinem arızalandı makinenizin 7 yıl değil 1+3 4 yıl garantisi var deyip benden ücret talep ediyorlar. O zaman bana neden alacağım makinenin ek garanti ile beraber 7 garantili olacağınızı söylediniz. Ek garanti parasının da ekstradan ödedim. Daha önce de beni buzdolabımın arızasından dolayı mağduriyet yaşattınız buradan o şikayetide okuyabilirsiniz. O zamanda deneme yanılma yoluyla arızası olmayan parçaları değiştirip ücretini benden tahsil ettiniz. Aşağıya tüm belge ve faturaları yüklüyorum. Arçelik lütfen mağduriyetimi bu seferlik bari giderin sürekli mağdur olmaktan yoruldum. Sizden rica ediyorum. Sürekli Arçelik kullanan birisi olarak bunu sizden istiyorum.

21 Ocak 2024 12:44 (Şikayetten 18 saat sonra)
23 Ocak 2024 13:59

Geri dönüş yapacaklarını söylediler ama herhangi bir çözüm sunmayı bırakın aramadılar bile

27 Ocak 2024 18:15

Arçelik tam bir hayal kırıklığı makineyi paramızla bile hala tamir edemediler. Alıp atölyeye götürdüler 1 hafta oldu servis geleli gelecek hafta 1 Şubat'ta ancak teslim edeceklerini söylüyorlar.

Nesrin
08 Şubat 2024 20:23
Arçelik Bulaşık Makinesi Arızası
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
02 Ağustos 2023 18:10
Soner sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 12:51
Arçelik İnsanları Mağdur Ediyor! Müşteri Temsilcisi Dalga Geçiyor!
Gizem sonuçtan memnun

21 Şubat 2024 16:55
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 15:46
Arçelik Kategorileri