Nesrin
08 Şubat 2024 20:23

Arçelik'ten Haziran ayında aldığım ve ekstra para ödeyerek 7 yıl garantili yaptığım bulaşık makinem Ocak ayında ekranda ışığı yandığı halde çalışmamaya başladı. Servisten destek istedim. Gelip baktılar su kaçırıyor dediler bir iki çekip baktılar oldu deyip gittiler. Akşamına çalıştırmak istediğimde yine aynı sorun vardı. Ekranda ışık yanıyor, ses de geliyor ama makine çalışmıyor. Tekrar aradım. Bu sefer alıp götürdüler. 2 3 gün makinesiz kaldım. Benim kolum ameliyatlı. Kaslarımda yırtık var. Bu süreçte mecburen sürekli bulaşıkları elimde yıkadım. Geri getirdiklerinde çalışıyor dediler. Güvenerek içini bulaşık doldurdum. Çalıştırmak istediğimde ise yine aynı sorun. Bütün makineyi yine elimde yıkamak zorunda kaldım. Bugün artık sinirlerim bozulmuş şekilde tekrar servisi aradım yine geldiler. Artık yenisini istediğimi tamirle bu işin olmayacağını bu işin çok uzadığını ve mağdur olduğumu ifade ettim. Gelen servis elemanı zaten kollarımdaki bandajları görünce size yeni makine talebi açacağım dedi ve gitti. Birkaç saat sonra müşteri hizmetleri aradı. 6 ay geçtiği için yeni ürün gönderemeyeceklerini makineyi tamire alacaklarını söylediler. Sorunu tespit etmek içinmiş. Bu makine için 3 defa servis çağırdım. 2'sinde makineyi alıp götürdüler. Bu süreçte sorun tespiti yapılmadıysa ne yaptılar. Tekrar alıp götürdüklerinde yapabilecekleri ne malum. Ben yeni makine talep ediyorum. Alalı 6 7 ay bile olmayan makinenin bu kadar sorun çıkarması normal değil. Makinem alınsın yenisi getirilsin. 7 yıllık garanti süresi var

09 Şubat 2024 12:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Aysun
07 Temmuz 2023 20:10
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
02 Ağustos 2023 18:10
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Pinar
26 Ocak 2024 14:52
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Kasım 2024 09:36