Taner sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2023 13:45
Taner'in Teşekkür Mesajı
“2. Arızasında ürünümü garanti kapsamında değiştirdiği için teşekkür ederim”

Arçelik marka buzdolabı arızası

12.10.2020 Tarihinde almış olduğum buzdolabı 2023 mayıs ayı başında arızalandı. Arçelik yetkili servisleri gerekli incelemeleri yaptı ve sonuç olarak kompresörünün (motor) değişmesi gerektiği bildirildi ve yaklaşık 22 gün gibi süre içinde yeni kompresör evde değişimi yapılarak tamir edildi.
İlk başta problem gözükmüyordu ancak 20-25 gün sonra gibi dolap tekrar arızalandı ve 26 Haziran da tekrar servisi aradım ve tekrardan incelemeler başladı ve sonuç olarak ürünün servise gitmesi bildirildi ve 08.07.2023 tarihinde servise alındı.
Bu süreçten önce 2011 yılında almış olduğum yine Arçelik marka buzdolabı (Bulaşık makinesi, Çamaşır makinesi, Fırınlı Ocak) standart 3 yıl garantili iken ek ücret ödeyerek garanti süresini 7 yıla çıkartmıştım. Bu dolap 9 yıl sonra kompresör arızası verdi ve ürün Arçelik servisi haricinde başka bir servis (temmuz ayı pazar günü olgu için acil servis çağırdım) tarafından yaklaşık bir ay ara ile üç defa kompresör değişti ve sonuç olarak dolap tamir olamadı ve aynı dolabın muadili yeni model Arçelik marka dolabı satın aldık.
Tabi yeni almış olduğum bu dolap orijinal olarak 10 yıl motor garantili ve 3 yıl cihaz garantisi vardı, yine ek ücret ödeyerek cihaz garantisini 7 yıla çıkarttım.
İkinci arıza yaptığı zaman müşteri hizmetlerine dolabın yenisi ile değişmesini talep ettim, ancak aynı arızanın 3 defa vermesi sonucu ürünün değişebileceği söylendi.
Dolabımın Garanti kapsamında yenisi ile değişmesini talep ediyorum. Dolap şu an ikinci arıza sürecinde serviste, yerine muadil olarak küçük bir dolap getirdiler. Bu süreçlerde benim bir sürü gıda ürünün bozuldu ve çöpe attık.

10 Temmuz 2023 12:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Temmuz 2023 12:52

Hiçbir Arçelik ürünü almayın. İlk buzdolabım garanti bitikten sonra bozuldu tamir olmadı, yenisini aldım garanti süresinde bozuldu evde tamir edildi, 1 ay sonra tekrar bozuldu ve servise alındı. Dolabı garantiden değiştirin diyorum değiştirmiyorlar. Ürün hala serviste parça bekliyorlar. Hiçbir Arçelik ürün almayın

03 Ağustos 2023 16:29

2. Arızasında ürünümü garanti kapsamında değiştirdiği için teşekkür ederim

Özden sonuçtan hiç memnun değil

Ürün Değişiminde Garanti Süresi Ve Ek Garanti Hakkım Kayboldu

Özden
11 Ağustos 2025 11:26
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kronik Gaz Kaçağı

arcelik-buzdolabi-servis-hatasi-ve-magduriyet-1.jpg
Rıdvan sonuçtan çok memnun

Rıdvan
11 Haziran 2024 20:50
"Arçelik firmasının garanti taahhüdünün arkasında durduğu ve müşteri memnuniyetini gözettiği için teşekkür ederim. Bir teşekkürde bu şikayet sürecinde benimle iletişime gecen kisileredir. Gayet nazik bir şekilde şikayetimi dinlediler. Yeni ürünüm bugün geldi. 3 gün gibi kısa bir sürede teslim. Etmiş oldular. Arçelik firmasına güvenim tazelendi. Teşekkürler."

Arçelik Kategorileri