Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Bir Hayal Kırıklığı

10 Ağustos 2023 14:21

20/11/2016 tarihinde almış olduğum Arçelik 8123 CMK çamaşır makinemin 24.04.2021 tarihinde altından su geldiği için servis talebi oluşturdum banyoda durmayan makinenin dışında paslanma tespit edildi. Makine fabrikaya alındı ayak, amortisör, gövde ve arka kapak, terminal sacı, tekmelik gövdesi, tekmelik kapağı, kazan körüğü deterjan kutusu değişti. 05.05.201 tarihinde yine makinenin altından su geldiği için servis talebi oluşturdum atölyeden yeni teslim olan ürünün su giriş hortumu çıkmış dendi. 25.10.2022 yine makinenin altından su geldiği için servis talebi oluşturdum ürün yine fabrikaya alındı keçe, pompa ve kazan değiştirildi. 14.01.2023 tarihinde yine önce makinenin altından su geldi. Sonra son derce sesli çalışmaya başladı. Servis parça değişimi deyince parçalar yeni değiştiği için kabul etmedim ancak Arçelik parça değişimi dışında çözüm önermediği için 25.07.2023 tarihinde servis talebi oluşturdum ve yine amortisör, gövde, kazan körüğü, ön duvar, ayak değiştirildi. 04.08.2023 tarihinde tarafıma teslim edilen makinenin bugün yine altından su geldi. Yine servis kaydı oluşturdum.
Aldığım makine 6.5 yılda 3 kere fabrikaya gitti bir o kadar da servis geldi ve değişmeyen hiçbir yeri kalmadı aksine birden fazla değişen parçası da mevcut. Makinemin durduğu dolabın altı sudan kabarmış durumda. Maddi zararından ziyade bana manevi zararı had safhada! Markadan ama özellikle bu ürününden şikayetçiyim. Mayın ayıplı olduğu konusunda kararlıyım. Bu makine aynı arızaları periyodik olarak tekrarlamakta. Aynı model makine alan arkadaşımda da paslanma şikayeti mevcuttu ancak ona makine banyoda durduğu için paslandı dendi ve parça değişimi yapıldı. Benim banyoda durmayan makinem neden sürekli su akıtıyor, paslanıyor ve parçaları değişiyor? Arçelik ürününün böylemi arkasında duruyor? Arçelik çamaşır makinesinin ömrü 5 yıl mıdır? Eğer öyleyse lütfen satarken bunu belirterek satın insanlar ona göre marka seçsin!

10 Ağustos 2023 13:48

Ocak ayında yazmış olduğum şikayetimin servis hizmetine rağmen devamından ibarettir! Arçelik 8123 CMK model çamaşır makinemden tek kelime ile bıktım. Ben sürekli makineyi servise göndermek parça beklemek evde servis beklemek zorunda mıyım bu nasıl biz müşteri memnuniyetini ihmaldir!

10 Ağustos 2023 17:05 (Şikayetten 2 saat sonra)
17 Ağustos 2023 16:52

Buraya mesaj yazıyorsunuz sonra bir kere arıyorsunuz sonrası yok servis cihazı alıyor kontrol ettik su kaçırmadı diyor. Bu durumda ben uyduruyor oluyorum sanırım. Benim Arçelik ten şikayetim makinemin bozulması değil makinem çürüyor ve çürüdüğü içinde parçaları değişiyor 6.5 yılda 3 kere çürüdü. Ben artık buraya yazmaktan da müşteri temsilcisi ve servisle muhatap olmaktansa bıktım. Bu kadar büyük bir firma bu kadar basit bir sorun çözemiyor maalesef.

Arçelik Kategorileri