Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabının Gürültüsü Uykumuzu Kaçırıyor

Arçelik Buzdolabının Gürültüsü Uykumuzu Kaçırıyor
30 Eylül 2024 21:58

Arçelik'ten aldığımız buzdolabı, gaz patlama sesi yüzünden uykumuzdan uyandırıyordu. Evimize gelen misafirler, 'dış kapı mı çarptı, öyle neydi o ses? ' gibi şeyler diyordu. O derece bir ses vardı. Servisi çağırdık, iki kere 'normal çalışma şekli böyle, değişen elektrik akımından dolayı akım sabitleyici alın' gibi şeylerle bizi geçiştirdi. Çoruh elektrik firmasına durumu danıştık, evimizdeki akımda bir sorun olmadığını öğrendik.

Servise bunu söylediğimizde, 'onlara inanıyorsunuz, bize inanmıyorsunuz' gibi sözlerle bizi yine geçiştirmeye çalıştılar. Üçüncü kez arıza kaydı oluşturmak için geleceklerini söylediler. İşten izin alarak üç saat evde servis bekledik, her seferinde arıza kaydı oluşturmamışlar. İşimizi gücümüzü bırakıp henüz iki aydır kullanımda olan ürünlerin arızası için servisi ikna etmeye çalışıyoruz.

Tüm kabahat kullanıcıda. Pazarlarken sessiz çalışmasıyla övündükleri buzdolabı uykudan uyandırıyor. Kalitesizlik firmanın tüm ürünlerinde aynı. Çok pişmanım. Sözde son model buzdolabı. Annelerimizin evindeki 20 yıllık ürünler daha sessiz ve daha iyiydi.

01 Ekim 2024 14:23 (Şikayetten 16 saat sonra)

Gökhan

Aynı şeyi ben de yaşıyorum, sözde pahalı modeli aldım ama misafirler bu sesi duyunca şok geçiriyor, gece uykumuzdan kalkıyoruz, ben de bir daha asla Arçelik almam, servisi çağırsam bir şey yok ödeyip geçecekler eminim

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
06 Ağustos 2023 18:40
Abd sonuçtan hiç memnun değil

Abd
07 Temmuz 2023 20:27
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
17 Ekim 2024 13:15
"Arçelik buzdolabımdaki sorun nedeniyle başvurmuştum. Yenisiyle değiştirdiler Arçelik'e çok teşekkür ederim. Ayrıca Afyon servisinde çalışan Alican bey e çok teşekkür ederim."
Arçelik Kategorileri