Arçelik Buzdolabının Gürültüsü Uykumuzu Kaçırıyor

Arçelik Buzdolabının Gürültüsü Uykumuzu Kaçırıyor
Cemre
30 Eylül 2024 21:582.523

Arçelik'ten aldığımız buzdolabı, gaz patlama sesi yüzünden uykumuzdan uyandırıyordu. Evimize gelen misafirler, 'dış kapı mı çarptı, öyle neydi o ses? ' gibi şeyler diyordu. O derece bir ses vardı. Servisi çağırdık, iki kere 'normal çalışma şekli böyle, değişen elektrik akımından dolayı akım sabitleyici alın' gibi şeylerle bizi geçiştirdi. Çoruh elektrik firmasına durumu danıştık, evimizdeki akımda bir sorun olmadığını öğrendik.

Servise bunu söylediğimizde, 'onlara inanıyorsunuz, bize inanmıyorsunuz' gibi sözlerle bizi yine geçiştirmeye çalıştılar. Üçüncü kez arıza kaydı oluşturmak için geleceklerini söylediler. İşten izin alarak üç saat evde servis bekledik, her seferinde arıza kaydı oluşturmamışlar. İşimizi gücümüzü bırakıp henüz iki aydır kullanımda olan ürünlerin arızası için servisi ikna etmeye çalışıyoruz.

Tüm kabahat kullanıcıda. Pazarlarken sessiz çalışmasıyla övündükleri buzdolabı uykudan uyandırıyor. Kalitesizlik firmanın tüm ürünlerinde aynı. Çok pişmanım. Sözde son model buzdolabı. Annelerimizin evindeki 20 yıllık ürünler daha sessiz ve daha iyiydi.

1 Ekim 2024 14:23 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Gökhan
Gökhan
Benzer Şikayeti Var
20 Ekim 2025 23:34

Aynı şeyi ben de yaşıyorum, sözde pahalı modeli aldım ama misafirler bu sesi duyunca şok geçiriyor, gece uykumuzdan kalkıyoruz, ben de bir daha asla Arçelik almam, servisi çağırsam bir şey yok ödeyip geçecekler eminim

Arçelik Ürününün Arkasında Durmuyor

Leyla
6 Ağustos 2023 18:401.636

Arçelik'ten ve yetkili servisinden şikayetçiyim. Ürün kötü çıktığında asla arkasında durmuyorlar. Sürekli sizden para ko...

1 Destek1 Yorum

Arçelik En Kötü Kalite

Abd
7 Temmuz 2023 20:27324

Arçelik yaşadığım deneyim son derece kötüydü. Bin dolarlık en son model buzdolabını satın aldık ve her yıl şirketin geli...

Arçelik Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar Ve Çözüm Arayışları

Ömer
17 Ekim 2024 13:153.692

"Arçelik buzdolabımdaki sorun nedeniyle başvurmuştum. Yenisiyle değiştirdiler Arçelik'e çok teşekkür ederim. Ayrıca Afyon servisinde çalışan Alican bey e çok teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Arçelik Buzdolabı Gövde Şişme Sorunu

Arçelik BuzdolabıGövde Şişme Sorunu

Alper
Arçelik Buzdolabı Kapağı Altı

Arçelik BuzdolabıKapağı Altı

Hiranur
Arçelik Bir Aylık Buzdolabından Su Sesi Geliyor!

Arçelik Bir AylıkBuzdolabından Su Sesi Geliyor!

Gülsen
Arçelik Buzdolabım Çalışmıyor, Kimse Bize Dönüş Yapmıyor

Arçelik BuzdolabımÇalışmıyor, Kimse Bize Dönüş Yapmıyor

Dilan
Arçelik Buzdolabı Ses Problemi

Arçelik Buzdolabı SesProblemi

Esra
Arçelik İyidir, Bozulana Kadar!

Arçelik İyidir,Bozulana Kadar!

Cemile