24 Mart 2024 14:102.956

Üç ay önce 7289120118 583629 EB 83 cm NF model buzdolabı aldım. Buzdolabında 25 gün sonra derin dondurucu bölümünde bir çatlak oluştu. Bundan dolayı dolabımın değişimi yapıldı. Gelen yeni dolap yine aynı model olup, aynı yerinden çatlak oluştu. Servis çağırdığımda, dolabın ilk açılan bölümünde küçük bir ezik olduğunu ve bu çatlağın kullanımdan dolayı oluştuğunu, herhangi bir işlem yapılamayacağını söylediler. Ben bu durumu kabul etmiyorum. Arçelik'i tercih etmemin tek sebebi garantisiydi; fakat şu anda mağdur edildiğimi düşünüyorum.

24 Mart 2024 14:37 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Yeliz
14 Nisan 2024 11:40

Maalesef Arçelik'te aradılar ilgileneceğiz dediler o kadar hiçbir şekilde dönüş yapılmadı çözüme ulaşmadı yani buraya gönderdiğimiz şikayetlerde boş maalesef hakkımızı başka şekilde arayacağız

Yeliz
14 Nisan 2024 11:42

Öğrenmişler oraya hazır bir şablon uyduruk bir cevap yazmayı ilgileneceğiz 24 saat yanınızdayız vs gibi ama ne ilgilenen var ne de çözüme ulaştıran Arçelik aldığım için çok pişmanım

12 Ağustos 2024 14:35

Bende Arçelik marka buzdolabı aldım. Derin dondurucu bölümünde çatlaklar oluştu. İki defa servis bakmaya geldi. Ama hiç dönüş yapma tenezzül ünde bile bulunmadılar. Israrlı aramalarım sonucunda, Netice olarak bana tüketici hatası diyerek sonlandırdılar. Tamir ücreti ne kadar diye sorduğumda 14 bin fiyat biçtiler. Bende Tüketici Hakları'na başvurdum. Cevap bekliyorum

15 Nisan 2024 15:574.179

Yaklaşık 3 hafta önce 270561 eı no frost buzdolabı aldım. Buzdolabı geldiğinde kutudan çıkarılmasına rağmen her yeri toz...

Arçelik Buzdolabında Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi

2 Ağustos 2025 19:082.646

"Geri dönüş sağlayan müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim düzgün bir iletişim kendisiyle kurdum beni çok iyi bir şekilde dinledi ve mağduriyetime karşılık anlayışla yaklaşım sergiledi kendisine ve bu mağduriyetimizin sesini duyupta yardımı dokunan işini gönülden hakkıyla yapanlara ve markaya değişimi hak verip kabul ettiği için onlara da teşekkürlerimizi iletiyoruz"

Arçelik Buzdolabında Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi

Tümünü Gör
Arçelik Beyaz Eşya Kurulum Servis Yetkililerinin Düşüncesiz Davranışı

Arçelik BeyazEşya Kurulum Servis Yetkililerinin Düşüncesiz Davranışı

Ali
Arçelik 584611 MB Buzdolabı Sıkıntısı!

Arçelik 584611 MBBuzdolabı Sıkıntısı!

Ahmet
Arçelik Arızalı Buzdolabı Satıyor