Savaş sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabında Sürekli Ses Sorunu ve Yetersiz Servis Hizmeti

14 Ağustos 2024 23:24
Savaş'ın Teşekkür Mesajı
“İlk gelen ekip gibi ilgisiz ve duyarsız kalmayıp gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.”

Merhaba Sayın Yetkili, 26-08-2023 tarihinde Axis AVM içerisinde yer alan Arçelik - Acarlar Dayanıklı Tüketim Malları firmasından buzdolabı satın alma işlemi gerçekleştirdik. Slip ektedir. Faturası e-fatura olduğu için bulamadım. Sorunum ise buzdolabımızda 1 buçuk aydır gelen değişik sesler mevcuttur. 4 kez farklı tarihlerde servis yazdırdım. 2 kez geldiler, 2 kez ise Hasköy Arçelik Servisi çalışanları haber vermeden iptal etmişlerdir. Telefonda servis ile alakalı görüştüğümüz kadın N***** adında olup iptal ettiğini ve servis göndermeyeceğini bildirdi. Ters konuşup suratımıza telefonları kapattı. Daha önce de olan bu seslerden dolayı buzdolabında değişiklik yapıldı. İkinci kez gelen buzdolabında da aynı sesler belli bir kullanım sonrasında tekrar oluşmaya başladı. Serviste gelen kişiler gaz geçiş sesi diyorlar ve buzdolabımdaki performans maalesef verimli değil. Aynı buzdolabı annemde de mevcut olup, aynı ürünü alıp aynı yere poşetle koymamıza rağmen annemin dolabındaki ürün sağlam iken benim dolabımdaki ürün bozulma göstermektedir. Buzdolabı ile alakalı bugün 14.08.2024 tarihinde tekrar arandım ve gelen servis elemanlarının mühendis olduğunu ve ürün ile alakalı herhangi bir şey yapamayacaklarını ve değişim olmayacağını belirttiler. Şikayet edeceğimi deyince lütfen yapmayın, bizi sosyal medya ile karşı karşıya getirmeyin diye belirttiler. Konu ile alakalı muhatap bulamadığımı belirtmek isterim. Mağduriyetimin giderilmesi için gerekli dönüşlerin yapılmasını rica ederim.

15 Ağustos 2024 15:00 (Şikayetten 15 saat sonra)
23 Ağustos 2024 16:18

İffet sonuçtan hiç memnun değil

İffet
02 Ağustos 2024 19:09

27 Ağustos 2024 02:19
Arçelik Buzdolabı Sorunu: Servis ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Arçelik Buzdolabı Sorunu: Servis ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Halil sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 20:18
Arçelik Yetkili Servis Kurulum Şikayeti.
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 01:13

Yeni Alınan Buzdolabında Sensör Arızası Ve Değişim Talebine Olumsuz Yanıt