Müfit sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Cam Kapak Kırılması

Arçelik Buzdolabı Cam Kapak Kırılması
30 Temmuz 2023 01:13

Arçelik marka buzdolabımızın daha 6 ay önce değiştirdiğim alt kapak camı hatalı imalattan dolayı kırıldı. Temperli olmasına rağmen tuzla buz olup günlerce yere döküldü. Bebeğim ve eşimin ayağına battı birkaç defa bebeğim kapıyı tuttu eline battı. Günlerce cam döküldü camları süpürdük. İmalattan kaynaklı olduğunu söylediğimiz kapağın değişimi için servis çağırdığımızda 3 gün sonra geldiler bakıp size haber edeceğiz dediler. Sonra arayıp camlı ürünlerde hiçbir Garanti olmadığını bunların Garanti dışında değişim yapılacağını söyleyerek bizden ücret talep ettiler. Normalde garantisi devam eden ürünü daha önce değiştirmemize rağmen gelen ürünün camı kapağın çerçevesinden çıkıntı bir şekilde üretim hatasıyla geldi. Beyaz eşyamızın hepsi bu modelde ancak diğerlerinde özellikle baktım böyle bir çıkıntı yok. Ürünün imalat kaynaklı hatasını da kabul etmiyorlar. Madem garantisiz iş yapılacak neden garanti sisteminiz var sisteminize göre hep biz cebimizden karşılamak zorunda bırakılıyoruz. Artık Arçelik önünden bile geçmem. Kimseye de tavsiye de bulunmam.

31 Temmuz 2023 17:08 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Ağustos 2023 14:39

Garantimiz olmasına rağmen bizden ücret talep ediyorlar hiçbir çözüm üretilmedi. Bebeğimiz olduğunu söylememize rağmen değişim yapılmadı. Bu şekilde kullanıyoruz. Sorumluluk tamamen Arçelik'e aittir. Müşteri memnuniyeti söz konusu bile değil.

20 Eylül 2023 16:32

Kaç aydır Arçelik arayıp oyalıyor. Yardım edeceğinizi söylüyorsunuz arıyorsunuz ama hiçbir gelişme olmuyor küçük bebeğim var kaç kere eline cam battı dahası cam yutma tehlikesi geçirdi. Tüm bu risklerden dolayı siz sorumlusunuz. Acil değişimini istiyoruz.

31 Ağustos 2024 16:40
Arçelik Buzdolabı Cam Yüzey Sorunu ve Yüksek Servis Ücreti
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
25 Temmuz 2024 23:24
Havva sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2024 23:05
"Süreç inanılmaz uzun sürdü ve bu siteye yazana kadar da defalarca geri bildirim yapmama rağmen çözülmedi. Sonuçta çözüldü sağ olun"
Arçelik Buzdolabı Tamirinde Süreç Tıkanıklığı ve Müşteri Mağduriyeti
Arçelik Buzdolabı Tamirinde Süreç Tıkanıklığı ve Müşteri Mağduriyeti
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 13:46

Şenay