13 Eylül 2023 18:47

Arçelik buzdolabım arızalandı, ürünün garantisi devam ediyor. Sebze bölümü buz tutuyor. Servis geldi. Buzdolabının değişmedik parçası kalmadı, arıza hala devam ediyor. Değişim istedim. Servis hala buzdolabının değiştirilmesini karşı çıkıyor. Müşteri temsilcisini arıyorum, ilgilenmiyorlar.

14 Eylül 2023 09:59 (Şikayetten 15 saat sonra)
14 Eylül 2023 16:38
Arçelik Buzdolabı Arızası Yapılamıyor Değişim Yapmıyor

Servisiniz geldi hala cihaz koydu gitti bu arada bu işlemi 3 kez yaptılar 1 ay geçiyor aynı neden buzdalabını değiştememek için uğraşıyon uz garantisini bitmesini mi bekliyorsunuz bütün yasal haklarımı kullanacak Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım biz o ürünleri her zaman çöpe atıyoruz yazık günah değil mi nasıl zor şartlarda alıyoruz bu ürünleri hepsinin fotoğrafları mevcut

20 Eylül 2023 22:29
Arçelik Buzdolabı Arızası Yapılamıyor Değişim Yapmıyor

Servis bugün tekrar geldi ve sebzelikteki donmuş malzemeleri tekrar gördü 2 gün önce almıştım buzdolabının içinin fotoğrafını çekip gittiler Arçelik fabrikası istemiş bir buzdolabının değiştirmek bu kadar zor mu sen büyük bir firmasının servisin baktı değişmeyen parçası kalmadı hala değiştirmemek için çabalıyosunuz bu hafta sonuna kadar bekleyip arayan olmazsa Arçelik firmayı bütün yasal haklarımı kullanacak herhangi bu sürede sonuç alabilirsem buradan paylaşacağım

08 Ekim 2023 12:21

Buzdalabını servis götürdü arkadaşlar evde arıza giderilmesi değişmeyen bir parçası kalmadı ürünün değişimi kabul etmedi Arçelik düşünün yani arızın hala devam etmesi şu an buzdalabını servis götürdü bekliyoruz sonucu böyle bir marka hala ürününü değiştirmiyor getirdikten sonra tekrar arızalı orsa ne olacak garanti süreside az kaldı en son çare Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim onun için tavsiye etmiyorum hiçbir sorunumu çözemediler

Zehra
28 Temmuz 2023 14:53

Murat
14 Eylül 2023 11:30

Nilay
21 Mayıs 2024 11:24
Arçelik Buzdolabı Değişim Talebi
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
30 Temmuz 2024 12:58
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
03 Eylül 2024 10:47
"Ürün ücretli değişim ile değiştirildi. Sadece bu değişimin yapılması biraz uzun sürdü her şeye rağmen teşekkür ederim"
Arçelik Kategorileri