Bilal sonuçtan memnun değil

07 Ağustos 2024 16:31

Merhaba, Arçelik MA2020I Ankastre Mikrodalga Fırın aldım. Ürünü 20.07.2024 tarihinde C**** M**** servisi getirdi ve ürünün montajının nasıl yapıldığını bilmeyerek teslim edip gitti. Daha sonra Arçelik müşteri hizmetlerini arayarak yeni servis talebi oluşturdum. 22.07.2024 tarihinde C**** M**** servisinden işi bilmediğini kendi söylemiyle gelen teknisyen montajı yapıp, 'Ben de kullanmayı bilmiyorum. Kullanım kılavuzu burada, bakarak kullanabilirsiniz' diyerek çekip gitmiş. Evdekiler ürünü incelemek için kapağını açtıklarında birçok yerinde hasar olduğunu görmüşlerdir. Akabinde tekrar müşteri hizmetlerini arayarak mağduriyetimi bildirdim. 24.07.2024 tarihinde yine aynı servis noktasından başka bir servis personeli gelerek ürünü resimleyip değişimi için bölgeye sunacaklarını iletmişlerdir. 27.07.2024 tarihinde yine aynı servis arayarak ürünün değişiminin onaylanmadığını, sebebinin de monte edildiğini belirtmiştir. İşini bilmeyen servisin ayıplı ürünü monte etmesinden dolayı ürünün değişiminin yapılmamasının suçunu bizlere yıkmışlardır. Arçelik müşteri hizmetlerine durumu anlatan mail, telefon, WhatsApp yazışmalarından sonra tekrar servis açılmış olup 02.08.2024 tarihine randevu verilmiştir. Servis personeli servise bile gelmeden 'Niye geliyorum tekrardan, ben ürünü resimlemiştim' diyerek servise gelmeyerek durumu tekrardan fabrikaya ileteceğini bildirmiştir. Öncelikle C**** M**** Teknik Servisi'nden ve bu servisi yeterince denetlemediği için ayıplı ürünün değişim ya da iptalini yapmayan Arçelik'ten şikayetçiyim. Servisin gelmeyerek ve benim ağzımla doldurduğu servis formları ve ürüne ait görseller mevcuttur.

08 Ağustos 2024 13:13 (Şikayetten 20 saat sonra)

Esma sonuçtan çok memnun

19 Aralık 2024 23:13
"Hızlı bir şekilde benimle iletişime geçilip herhangi bir ücret talep edilmeden ürünün yenisiyle değiştirildiği için emeği geçen herkese teşekkür ederim"
Gürkan sonucu yetersiz buldu

Gürkan
06 Aralık 2024 20:32
Yıldız sonuçtan memnun

Yıldız
09 Ekim 2024 19:20
"Ürünüm değiştirildi bayiden memnun değilim ama müşteri hizmetlerine teşekkür ederim"
Ertuğrul sonucu yetersiz buldu

Ertuğrul