Gürkan
26 Temmuz 2023 16:10

Arçelik ankastre fırın camı eşim yemek yaparken bomba gibi patladı. Servis 4 gün sonra geldi ve fotoğraf çekip "nadiren de olsa bu tip cam patlamaları olabiliyor, temizlemediğiniz iyi olmuş, yoksa patlamayı belgelendiremezdik" dedi. Bugün arayıp "470 lira işçilik ücreti ödemeyi kabul edersem, 1500 lira cam parasını fabrikanın karşılayacağını ve ankastre cam sipariş edileceğini, aslında garanti süresi dolduğu için fabrikanın 1500 lirayı da karşılamak zorunda olmadığını" söylediler. 470 lirayı kabul etmezsem sipariş açılmayacakmış.

Ben de Müşteri hizmetlerini arayıp "meselenin 470 lira olmadığını, tüm mutfağın cam parçaları ile dolduğunu, eşimin de ciddi bir tehlike atlattığını, gözünün zarar görmesinin işten bile olmadığını" söyledim.

"Maddi bir beklentim yok ama özür beklerken telefondaki yaklaşımın çok yanlış olduğunu" söyledim, yeni bir şikayet kaydı açtırdım.
Az önce yetkili servisten yeniden aradılar "470 lirayı neden ödüyorum demişsiniz" dediler :)
Güler misin, ağlar mısın.
Arçelik Ankastre Fırın her an patlayabilir (nadiren de olsa:) ).

27 Temmuz 2023 18:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Neslihan
Neslihan
Şikayeti Çözüldü

İyi ki sikayetvar sitesi var ve iyi ki yaşadığı deneyimleri buradan paylasan bilinçli tüketiciler var. Biz de almayı düşünüyorduk ama bu yorumdan sonra gerek kalmadı. Ürününün arkasında durmayan, hatasını önemsemeyen bir tavır çok çirkin kabul edilemez. Çok geçmiş olsun.

25 Kasım 2024 12:07
Fırın Camı Patladı: Arçelik'ten Güven Sarsan Deneyim

07 Haziran 2023 16:26
Burcu sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2024 13:32
"Uzun uğraşlar sonucu fırınımın camı değişti ücretsiz sosyal medyanın gücü diyelim teşekkürler Arçelik"
Arçelik Kategorileri