Selim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ac 7030 Havadar Hava Serinletici Hava Soğutucu İade Sorunu

Arçelik Ac 7030 Havadar Hava Serinletici Hava Soğutucu İade Sorunu
21 Haziran 2024 19:31

8 Haziran da İzmir Konak zeytinlik mahallesindeki A**** Y********* (Arçelik yetkili satıcı) dan biraz serinletir düşüncesiyle Arçelik ac 7030 Havadar Hava Serinletici
Hava Soğutucu aldım. Mağazadaki serinliğe dikkat etmeden mağazada çalışması evde de aynı olur diye düşündüm... Eve geldiğimizde arkadaki hazneye defalarca buzlu su+buz aküsü koymama rağmen 8m2 bir odayı serinletmesi bir yana resmen hamama çevirdi. En basit vantilatörün verdiği serinliği bile vermedi. Sonuç memnuniyetsizlik oluşturduğu için aldığım mağazaya gittim durumu anlattım. Onlarda 468348700 takip numaralı 20 Haziran 2024 saat 16:00-18:00 tarihli bir servis kaydı oluşturdular. Eğer yetkili servis iade talebi oluşturursa ürünü iade edebileceğimi söylediler. 20 Haziran saat 13:28 de 0232 22756 68 numaralı numaradan arayarak 13:35 de geldiler. Aldığımız tarihi ve şikayetimizi sordular. Durumu anlattım. Gelen servis yetkilisi bayramyeri servis merkezinden yetkili kişiyi aradıktan sonra mağazadan iade talep formunu doldurtmak gerektiği söylendi. Mağazaya gittiğimde servisten taraflarına e-posta ile gönderilmesi gerektiği benim aramam ile servis yetkilisine söylediler. Ve servis tarafından aranacağım söylendi... 21/06/2024 (bugün) saat 14:15 te servisi aradığımda tarafıma SMS atılacağını telefonla bilgi verileceği söylendi... 468348700 takip numaralı (saat 15 ten sonra servi talebi ne hikmetse silinmiş) servis talebinde iş emri:Bayi satışı iptal etti diye bir durum notu vardı. Saat 16:55 te arayan yetkili olduğunu söyleyen bayan iade olmayacak. Servisteki arkadaşlar bilmediği için size hatalı bilgi vermiş dendi... Bayi tarafından yeni talep oluşturulduğunu Y********* Arçelik bayisiyle görüşmem Gerektiğini söyledi... Bayiye gittiğimde iade olmayacak dendi. 468348700 takip numaralı servis kaydım neden silindi dediğimde bana açıklama yapamadılar. Memnun olmadığım hiçbir faydası olmayan ürünü 14 günlük yasal sürede neden kabul etmediklerini de açıklamadılar. Arçelik genel merkezini arayın bizlik bir durum yok dediler. 468348700 takip numaralı servis talebimin durumunu sorduğumda WhatsApp kanalından Arçelik Ürün Değişim Yöneticiliğinden ben H******. Verdiği cevap : --Herhangi bir değişim veya iade kaydı verdiğiniz talep numaralarında mevcut değildir. (21/06/2024 saat 17:17)!21/06/2024 saat 17:17)! Bayi ve servis iş birliği ile yasal olmayan bir şekilde servis talebi işlemleri silinmiş.
Arçelik yetkilisine not: ürünü kanuni sürede hakkım olan iade işlemini gerçekleştirir misiniz

22 Haziran 2024 14:41 (Şikayetten 19 saat sonra)
Selim
27 Haziran 2024 17:14

Sonuç Arçelik-Beko hüsrandır. Arayan bayan ürünü deneyerek aldığım için iade edilemeyeceğini açıkladı. NOT:Arçelik bayisinde klimalı buz gibi ortamda ürün çalışınca faydalı olacağını, denediğim alandaki klima soğukluğunu dikkate almamam, uyanık davranmamam benim hatam. Arçelik AC7030 havadar almayı düşünenler lütfen sıcak bir ortamda cihazı test etsin. Mümkünse dükkanın dışında deneyin. Ürünün hiçbir işe yaramadığını, basit bir vantilatörün bile AC7030 dan faydalı olacağını göreceklerdir. Şikayette bahsedilen 468348700 takip numaralı 20 Haziran 2024 saat 16:00-18:00 tarihli bir servis kaydımın neden silindiğini, servisin iade talebi işleminin neden iptal edildiğini açıklayamadılar. En önemliside y alçın kaya adlı yetkili satıcının Arçelik genel merkeze şikayet edin üslubuna cevap verilmeyişi de ilginç. Bulaşık makinesi ve buzdolabı alacaktım. Arçelik-Beko firmaları elendi. Ürünün ve servisin arkasında duran markalardan ürün alacağım artık. Sonuç olarak. Ac7030 havadar alınmaz. Not:Evindeki bütün beyaz eşyaları Arçelik Beko olan bir tüketici olarak Yerli ve milli diyerek Arçelik ve Beko da alınmaz. Dünyanın parası nı verdiğiniz ürünlerin moralinizi bozmasına izin vermeyin

Selim
03 Temmuz 2024 12:01

Sonuç Arçelik çözüm üretemedi

Ercüment

Ürettiği malı iade almıyor bizde mağdur olduk. Hiçbir şekilde arkasında durmuyor. Yerli malı dedik, Bundan sonra Aynı markadan bir daha ürün almamda aldırmamda

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 17:25
Merve sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 11:23
Murat sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 15:46
Arçelik Kategorileri