Arçelik A50 A800 B Model TV'nin Kronik Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

01 Kasım 2024 14:51

Merhaba Arçelik a50 A800 b model TV kullanıyorum ve Herhangi bir darbe hasar almadığı halde bugün kapanıp açılma sorunu yaşadım. Diğer kullanıcılarda da görüyorum ki aslında bu modellerde bu sorun kronik olarak yaşanıyormuş ama Arçelik firması a50 A800 b serisindeki bu kronik sorun için asla bir prosedür oluşturmamış. Konuyla ilgili mağduriyetimin giderilmesini istiyorum şayet mağduriyetim giderilmezse yasal tüketici haklarımı kullanacağım ve Tüketici Hakem Heyeti ' ne başvuracağım. Arçelik pişmanlıktır. Arçelik marka a50 A800 b model televizyonu 21.04.2021 tarihinde satın aldım. Garanti süresinin bitmesinden yaklaşık 1 yıl sonra kendi kendine ekranda çizgiler oluşmaya başladı. Güvenilir bir dünya markası devi diye aldığımız ürünün garantisi biter bitmez bozulması tüketicinin suçu mudur? Biraz araştırma yaptığımda hem Şikayetvar sitesinde hem de diğer internet platformlarında bu modelin garanti süreleri bittiği gibi bozulduğuna ve söz konusu sorunun kronik bir sorun olduğuna dair çok fazla paylaşım gördüm. Bende bu mağduriyetin içerisinde kendimi buldum maalesef. Mağduriyetimin derhal giderilmesini talep ediyorum. Arçelik'i dünya markası olduğunu düşünerek bu ürünü tercih ettim ama fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı. Böyle bir markanın ürününün garantisi biter bitmez kısa süre içerisinde arızalanması ve bu problemin bir çok kişi tarafından yaşanması, ürünün üretim kaynaklı ayıplı ürün olduğunun kanıtıdır. Çözümlenen şikayetler olduğunu da gördüm. Bu yüzden mağduriyetimin acilen ücretsiz bir şekilde giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal tüketici haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti ' ne başvuracağımı belirtmek isterim.

01 Kasım 2024 15:31 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
13 Eylül 2025 19:13