Arçelik 278551 Buzdolabı Pişmanlık

11 Ekim 2023 21:402.971
Behçet'in Teşekkür Mesajı
Ürünüm değişim yapıldı benim ile iletişime geçen Zehra hanıma çok teşekkür ederim.

Yeni evlendiğim için bütün beyaz eşyamı Arçelik'ten aldım tabi sorunlar başladı. 6 parça ürün aldım. Hiç biri sağlam gelmedi.

Her neyse değişim oldu fakat buzdolabı ses yapıyor. Servis personelini aradık geçen dediler. Geçmedi, sonra servis geldi. Video çek dedi. Çektim. Yolladım. Ama hala bir şey yok. Sonra aradım yakından çek dediler onu da yaptım. Neden yapar dedim. Büyük ihtimalle inverster motor işte buz kırma falan dediler. Sonuç yok. Tamam da bu benim tek değil değil mi, yani aynı buzdolabını baldızım aldı dedim neden onda ses yok dedim. Bu kez sesleri çıkmadı.

Video paylaşacağım gece uykudan uyandıran buzdolabı. Model Arçelik buzdolabı 278551 eı.

1 Destek
12 Ekim 2023 15:10 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Behçet
23 Ekim 2023 18:11

4 Mart 2025 09:263.517

Merhabalar, 1.5 sene önce 278551 eı Buzdolabı satın aldım. Bu süre içinde bir sorun yoktu son 1 aydır içeriden su akıt...

21 Ekim 2023 11:405.714

Arçelik marka buzdolabım ses yapmaya başlamıştı. Yetkili servise arıza kaydı oluşturdum arızayı sürekli yapmadığı için v...

Arçelik 24 Saat Çalışan İnverter

Harun
Arçelik Buzdolabı Ses Sorunu

Arçelik BuzdolabıSes Sorunu

Murat
Arçelik Çekmeköy Servisinin Yetersiz Hizmeti!

Arçelik ÇekmeköyServisinin Yetersiz Hizmeti!

Uğur
Arçelik Buzdolabı Gövde Şişme Sorunu