Arda sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 21:36

Arçelik 2476 CEI buzdolabımız E4 arızası verdi, biz de her şeyden habersiz Gemlik Arçelik yetkili servisini çağırdık. Konu ile ilgili servis buzdolabının yapılamayacağını bize bildirdi. Daha sonra servis yazışmalar, bölge mühendisine fotoğraf göndermeler ile değişim istendi. Değişim onaylandıktan sonra aynı ürünün yenisi için 30.000 TL para istendi. Bu parayı vermek istemeyince daha uygun bir üründe mutabık kalıp 15.000 TL ödemeyi kabul ederek kaldık. Ancak daha sonra Arçelik 10 senelik bir ürünün faturasını istedi. Biz de evi eşyalı olarak aldığımızı ve eski sahibine ulaşamadığımızı belirttik. Arçelik fatura olmadan işlem yapamayacağını söyleyip tüm işlemleri durdurdu. Yaz günü arızalı Arçelik marka harika teknoloji ile donatılmış buzdolabımızla baş başa kaldık. Arçelik nasıl bir ürün yapmış ki 10 senesi dolmadan çöpe atılacak duruma geliyor. Saf değiliz, aynı ürünü yeniden satın alsak 10 sene sonra yine çöp olacak. Faturası kayıp, peki bu ürün Arçelik değil mi? O halde parasını tamir edin. Mağduriyetimizi giderin, değişim falan istemiyoruz. Mağduriyetim giderilmez ve bu tutum devam ederse, nasıl olsa bir buzdolabı almak zorunda kalacağım ama harika özelliklere sahip Arçelik buzdolabını da reklam için elimden gelen en uygun yerde benzin döküp yakacağım.

05 Temmuz 2024 12:24 (Şikayetten 14 saat sonra)
Arda
Arda
09 Temmuz 2024 14:31

Sorunumu çözmek adına zerre kadar ilgilenilmedi. Aranıp halim hatırım soruldu sonrası bilindik kelimeler çözeriz, teşekkür ederiz, elimizden geleni yaparız, sonrası ölü taklidi yapma halleri. Üzerine bir defa daha müşteri hizmetlerini arama ve tekrar servis gönderelim hikayeleri. Markayı sosyal medyada rezil etmek için elimden geleni yapacağımı buradan kendilerine iletiyorum. Arçelik pişmanlıktır

Tamer
Tamer

Haklısın kardeşim aynı sorun ve şikayet bende de var

07 Ağustos 2024 11:02

Yüksel
13 Eylül 2023 13:42
Arçelik Markasının Hizmet Eksikliği
Arçelik Markasının Hizmet Eksikliği
Mesut sonuçtan memnun

Buzdolabı Tamiri Sonrası Parça Ücreti İadesi Yapılmadı

29 Temmuz 2025 14:34
"Servisin bir ayda gideremediği ve buzdolabı hurda bunu değiştirin dediği buzdolabını özel servis 500 TL'ye yaptı. Kısa devre varmış. Şimdi 2 adet buzdolabım var. Beni bir ay uğraştıran ve yeni buzdolabı aldıran Arçelik İzmir Bornova üniversite servisine yazıklar olsun diyorum. En azından servise ödediği ücreti %75 ini iade ettiren müşteri yetkilisine teşekkür ediyorum."
Arçelik Kategorileri