Hamza sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2023 19:46

Bir sene kadar önce Arçelik mağazasından 2 (iki) adet 18 KW inverter klima aldım. CH38-CH32 hatalarını vermeye başladı. Arçelik genel müşteri hizmetlerini aradım randevu verdiler. Ardından 14 gün sonra geldiler baktılar. Gazı eksik bakım yapılacak dediler. Yanlarında gaz basma makinesi yokmuş yeniden randevu alın gaz basmaya geliriz dediler. 10 - 15 gün sonra yeniden aynı ekip geldi. Arıza düzelmedi mi dedi. İncelemedi geri gitti düzelir çalışsın bu şekilde dedi. Ortalama 4 aydır arızamız düzeltilmedi. Muhatap olacak ne bir yetkili ne de bir insan var ortada. Osmaniye şubesindeki servise gittiğimde bana 20 gün sonraya randevu veriyorlar. Neden bu kadar geç randevu veriliyor. Benim kayıplarım oluyor. Kim karşılayacak diye soru sorduğumda bizi ilgilendirmez diyorlar. Genel merkezi aradığım zamanda bana verilen bilgi hasar tespiti için ekiplerimiz sizi arayacak gelip inceleme yapacaklar zararınız ne ise tutanak halinde işlem yapılacaktır dediler. Ortalama 4 aydır geri arayan olmadı dönüp insan yerine koyan olmadı. Gelin iki klimayı da sökün alın pişman oldum.

Ürünlerden memnun değilim. Defalarca kez söylememe rağmen geri dönüş veya ilgili bir mecradan bana ulaşan olmadı. Dış ünite söküldü bir rekor değişecek dediler. Bir ay hiçbir işlem yapılmamış vaziyette bir hafta bekledi. Servise sitem etmeye gittiğimde ben o zaman değiştirdim göndermemişler sizlere dedi. Bende siz ne iş yapıyorsunuz diye sitem ettiğimde biz bir şey yapamıyoruz elemanlarımız yetişemiyor dediler. Bugün getirdiler. Dış ünitemi montaj yaptılar. 30 dakika güzel çalıştı ardından yeniden ch-38 hatası verdi. Yeniden aradım müşteri hizmetlerini verdikleri hep aynı bilgiler. Yazıklar olsun Arçelik sitemine ürünlerine çalışanlarına vs vs. Kısa zaman içinde de Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ama bir şey çıkacağını da sanmıyorum.

20 Ağustos 2023 15:51 (Şikayetten 20 saat sonra)

27 Ağustos 2025 12:54
Yeni Alınan Klimanın Montaj Sonrası Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları
yeni-alinan-klimanin-montaj-sonrasi-surekli-arizalanmasi-ve-servis-sorunlari-2.jpg

Arçelik Klima Montaj Hatası Sonrası Sürekli Mağduriyet Ve İlgisiz Servis

08 Ağustos 2025 11:42