Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Wings Avans Mil Ceza Uygulaması

31 Mayıs 2023 11:06

Akbank Wings avans mil kullanarak aldığım 1577₺ olan uçak biletimi 71.438 mil kendi birikimimle, 86.343 mil ise avans kullanarak aldım. Avans mil kafamda soru işareti oluşturduğu için kullanmaktan vazgeçtim ve aldığım gün içinde, bana söylendiği gibi avans mil yerine 863 lira geri ödeme yapmak için Akbank'ı aradım. Mesai saatleri dışında olduğu için iptal edemediklerini bir gün sonra mesai saatinde aramamı istediler, bir gün sonra aradığımda bu ücret değişmez değil mi diye sorduğumda hayır değişmez diyerek garanti verdiler. Fakat bugün aradığımda zaten 1500 lira olan biletten 1300 lira avans mil iptal ücreti talep ediliyor. Bir gecede böylesi bir ceza uygulanması mümkün mudur? Olması gerektiği gibi 860₺ ile avans mili kapatmak istiyorum.

31 Mayıs 2023 11:08 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla Akbank

31 Mayıs 2023 11:28

Olumlu geri dönüş sağlanmazsa tüketici hakem heyetlerine başvuru yapacağım ve Wings kartımı kapatacağım. Bir günde böylesi bir ceza uygulaması olmamalı, varsa eğer bilgilendirmesi yapılmalıydı. Kandırılmış hissediyorum.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Mil İade/Harcama Şikayet

Gözde
27 Eylül 2024 16:53

Coşkun
24 Mayıs 2023 15:06
Akbank Wings Kartı İle Yapılan Yurt Dışı Alışverişimde Fazladan Alınan Kur Farkı İadesi İstiyorum

Talip
26 Eylül 2024 18:21

Berrin
09 Şubat 2024 16:58
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
06 Şubat 2025 08:56