Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Ve Karaca Kampanyası Hayal Kırıklığı

Tuğba
15 Aralık 2024 22:31

Merhaba,

Akbank/Cüzdan uygulamasında Karaca ve Karaca.com.tr'de geçerli indirimle alakalı kampanya adıma tanımlandı diye bir ileti aldım.

Emar ve Optimum AVM'ye gittiğimiz de böyle bir kampanyanın olmadığı söylendi. Karaca personeli ilgisiz ve ürünler hakkında en ufak bilgileri olmadan çalışıyorlar. Örneğin: Düdüklü tencere baktık ne kadar sürede pişirdiğini dahi bilmiyorlar. Optimum AVM'de ki mağaza mutlaka sıkı gözetimde olması gerekiyor. Orta da personel yok koca mağaza da 3 çalışan var onlar da kasada duruyor. Kendiniz personeli elinden tutup retina getiriyorsunuz ürün almak için bilgi verme adına hiç yetkin değiller. Ürünü seçiyorsunuz depo da 2 tane var diyorlar 2 saat bekletiyorlar sonra ürünü bulamıyoruz diyorlar. Bu iki AVM'de ki mağazalara gitmek değil önünden bile geçmek istemem artık.

Akbank/Cüzdan da iletilen indirimle alakalı Com.tr ye giriyorum böyle bir indirim çıkmıyor. Burada Akbank müşterilerinin algılarıyla oynayıp Karaca sitesine mi çekmeye çalışıyor. Pazarlama stratejisi olarak.

Konuyla alakalı bilgi rica ediyorum.
İyi çalışmalar.

Hakan
01 Temmuz 2024 11:20
Akbank Kurumsal Ticari Hesap
Akbank Kurumsal Ticari Hesap
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Rıfat
29 Mart 2024 18:37
Akbank Vadettiği Kampanyayı Uygulamıyor
Akbank Vadettiği Kampanyayı Uygulamıyor
Ali sonuçtan memnun

26 Nisan 2025 20:53
"Uzun sürede haklılığımı görüp işlemi düzelten ve müşteri memnuniyetini dikkate alan Akbank'a teşekkür ederim."

Yusuf
22 Ocak 2025 20:22
Akbank Kampanya Katılımında Eksik Chip Para Sorunu
Akbank Kampanya Katılımında Eksik Chip Para Sorunu
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
01 Ocak 2024 22:10