Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Müşteri Temsilcisi Yanlış Bilgi Verme Ve Hesaptan Para Çekilmesi

Akbank Müşteri Temsilcisi Yanlış Bilgi Verme Ve Hesaptan Para Çekilmesi
13 Nisan 2023 13:10

Akbank'tan 2021 Ağustos ayında konut kredisi almıştık. Her ay sorunsuz bir şekilde ödemelerimizi yapıyoruz. Deprem bölgesinde yaşamaktayız ve kredilerimizin 6 ay boyunca ertelendiğini öğrendik. Yine de Akbank müşteri hizmetlerini arayıp emin olmak istedik. Bize hiçbir başvuruya gerek kalmadan kredimizin faizsiz 6 ay boyunca ertelendiğini söyledi ve görüşmemiz sonlandı. Biz de ertelendiğini düşünüp ödeme yapmadık. Ertesi günlerde hesabımı kontrol ettiğimde 568 TL kredi gecikme faizi alındığını gördüm. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda kredimin ertelenmediğini istersem erteleme başvurumu alabileceklerini söylediler. Erteleme olmadığı için gecikme faizi uygulandığını söylediler. Müşteri temsilcisinin yanlış bilgi vermesinden dolayı mağdur olduk. Şikayet dilekçesi oluşturduk ve 2 gün içerisinde geri dönüş yapılacağını söylemelerine rağmen 15 gün sonra dönüş yapıldı. Sadece bir mesajla müşteri temsilcilerinin yanlış bilgi vermediğini yazmışlar. Sizin müşteri temsilciniz bizi mağdur etti biz bir depremzede olarak zaten mağdur durumdayız hatanızı telafi edeceğinize kendi temsilcinizi savunup bizi bu zor dönemlerde daha da zor duruma sokuyorsunuz. Sorunun bir an önce çözülmesini isteyip çekilen ücretin hesabıma geri yatırılmasını talep ediyorum aksi takdirde gerekli yerlere müracaat edip eşim ve ben Akbank'taki tüm hesaplarımızı kapatacağız.

13 Nisan 2023 13:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla Akbank

26 Nisan 2023 02:02

Hala bir dönüş yapılmadı.

09 Mayıs 2023 08:58

Müşteri temsilciniz yüzünden faiz ödemek zorunda kaldık. Ücret iadesini bekliyorum. Aksi takdirde gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Borç Kapama Kredisi Sonrası Para Transferi Gerçekleşmedi, Mağdur Oldum

06 Aralık 2025 23:32

Kredi Notumun Haksız Yere Düşürülmesi Nedeniyle Mağdur Oldum

Aysenur
13 Haziran 2025 14:16

ATM'ye Yatırılan Para 13 Gündür Geri Verilmiyor, Mağdurum!

Burak
12 Haziran 2025 15:59