Onur sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Maaş Hesabıma Bloke Koyarak Bir Çalışanı Mağdur Etmesi

Akbank Maaş Hesabıma Bloke Koyarak Bir Çalışanı Mağdur Etmesi
25 Haziran 2024 14:28

Akbank'a olan gecikmeli kredi borcum nedeniyle maaşımın yattığı hesabıma bloke konulmuştur ve beni mağdur etmiştir. Maaş yattığında 4/1 oranında kesilmesi gerekirken, hepsine bloke konulması suç olduğunu belirtmek isterim. Bu mağduriyetimin giderilmesi ve bir an önce maaş hesabımdaki blokenin kaldırılmasını ve maaşımdan 4/1 oranında kesilmesini talep ediyorum.

06 Ağustos 2024 18:34

Akbank'a olan kredi borcum nedeniyle iş yerime 02/08/2024 tarihinde maaşa haciz tebliği gelmesine rağmen farklı bankadaki hesabıma bloke koydurmasını anlamıyorum görselleri sizlerle paylaşıyorum lütfen mağduriyetimin giderilmesini Akbank yetkililerinden rica ediyorum.

07 Ağustos 2024 19:26

CİMER başta olmak üzere BDDK'ya gerekli şikayetlerde bulundum, sonucu ne olur bilmiyorum ilgili bankaya fek yazısını göndermenizi rica ediyorum. Sayın Akbank a. Ş. Yetkilileri SGK' iptal ettirdiğimde ya da isimden istifa ettiğimde o maaşın 4/1 oranını da artık tahsil edemeyeceğinizi biliyorsunuz. Rica ediyorum Enpara hesabımdaki. Blokeyi lütfen kaldırın fek Yazısını ilgili kuruma lütfen iletin

07 Ağustos 2024 19:32

Siz Koskoca Akbank Ailesisiniz, zaten maaşımın 4/1 oranına el koydunuz kızımım harçlıklarını biriktirdiği hesaba bloke koydunuz @Akbank

Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Maaş Hesabına Koyulan Bloke Mağdur Ediyor

banka-hesabindaki-blokenin-kaldirilmasi-talebi-1.pdf

Maaş Hesabına Bloke: Yasal Süreçlere Aykırı Uygulama

Merve
04 Aralık 2024 21:53
İşıl sonuçtan hiç memnun değil

İşıl
14 Eylül 2024 00:39