Serkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 09:58

Ocak ayında Fırsat Kampanyası isimli bir kampanyaya katılmış, belirlenen kredi kartı harcama limitine ulaşmış ve 200 TL Chip Para ödül kazanmıştım. Durum SMS ile de tarafıma tebliğ edilmişti. Sonrasında ekstrede İade Fırsat Kampanyası adında bilgiyle, yüklenen Chip Para geri alınmıştı. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmiş ve yeniden yüklenmesini sağlamıştım. Mart ayında daha yüksek bir limitle aynı kampanyayı bana sundular ve belirlenen limiti belirlenen vadede tamamladım. Tarafıma yine SMS ile 200 TL Chip kazandığım bilgisi geldi. Keza Juzdan uygulamasında da kazandığım bilgisi geçildi. Akbank Mobil uygulamasında da Chip yüklenmişti. E sorun ne? Uyuyoruz, uyanıyoruz. Şu Chipleri harcayalım diyoruz ama ekstrede ne görelim İade- Fırsat Kampanyası bilgisiyle Chip Para yine geri çekiliyor.
Durumun derhal düzeltilmesi, Chip Paramın hesabıma tekrar geçilmesi ile beraber gereği yapılmadığı ya da aynı durum üçüncü kez tekrar ettiği takdirde yasal haklarımı kullanacağımın yanı sıra Kredi kartı hesabımı kayıtsız şartsız kapatacağımı tarafınıza beyan ediyorum.

08 Mart 2024 16:29

Doğrusunu isterseniz bankadan, Chip Paranın mobil bankacılık yoluyla kolayca harcanmasından, çeşitli kampanyalardan, limit arttırımına ihtiyaç olduğunda yükseltmelerinden gayet memnundum. Ancak bu belli harcamaya Chip Para ödülü ve sonra geri çekme meselesi beni bankadan alabildiğine soğuttu. 4 gündür buraya uğrayan yok. Banka da çok kampanya da. Maaş bankam olmasından ötürü hesabım açık olacak ancak kredi kartı hesabımı kapatacağım.

Anıl
04 Nisan 2024 15:21
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
01 Haziran 2024 08:57
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
16 Eylül 2025 15:26
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
17 Kasım 2023 13:38
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kampanya Ödüllerinin Eksik Ve Geri Alınan Chip Paralar Nedeniyle Mağduriyet

Damla
16 Ağustos 2025 00:46