Akbank Kart Numarası Yok CVV Yok

Akbank Kart Numarası Yok CVV Yok
11 Şubat 2024 19:55

(Akbank Banka Kartı Sorunu) Yeni müşterisi olduğum Akbank tarafından bana gönderilen banka kartında sadece ismim yazıyor; ne kart numarası var ne de CVV numarası. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bilgileri mobil uygulamadan kontrol etmem gerektiği söyleniyor. Öncelikle bizlere sağduyu ve anlayış ihsan edilsin, sonrasında Akbank yöneticilerine de. Görünüşe göre tüm gün insanlarla nasıl alay edebileceklerini düşünerek bu sistemi geliştirmişler.

11 Şubat 2024 20:04

Bana gönderilen Akbank kartımın iptal ediyorum kart numarası olmayan kart bir işe yaramaz

Kumsal
Kumsal

Bende de yeni aynı sorun oldu. Hatta yeni başka kart istedim. Ayrıca uygulama da da o bilgilere erişilmesini sağlayan bir seçenek yok. Kaç kere kontrol ettim. Artık nasıl bir sorunları varsa... Sakladılar herhalde... Video izleyip bulabilenleri de tebrik ederim 🙄👏🏻👏🏻👏🏻 Bakalım banka şubesinde ne diyecekler...

Erol
Erol

Güvenlik sebebiyle yeni gönderilen kartlarda kart numarası, son kullanma tarihi ve cvv2 kodları bulunmuyor. Mobil bankacılık, İnternet bankacılığı gibi hizmetleri kullanarak kart bilgilerine ulaşabilirsiniz. Nasıl bulacağınızı bilmiyorsanız Google de Akbank kart bilgilerim olarak arayın videolu anlatımları mevcut

Elvan
20 Eylül 2023 13:09