Mahmut
16 Ağustos 2024 12:23

Akbank'ı ana banka hesabım olarak kullanalı 8 yıl oldu. Ve kampanyalara katılma konusunda deneyimliyim :)
Axess mobil uygulamasında bazı genel kampanyalar var sadece katılmak gerekiyor Axess kartı olanlar için. Bazen de "Sana özel" kampanyalar olabiliyor. Dün genel kampanyalardan birine katılmaya çalışırken bu hatayı aldım: "Kampanya hedef kitlesine dahil olmadığın için katılım talebini alamıyoruz".

Diğer tüm genel kampanyaları da denedim ve aynı hatayı aldım.
Çağrı merkezini aradım bir operatör ile görüştüm. Hanım efendi bana nasıl kampanyalara katılacağımı öğretmeye çalıştı. Ben bilirim, sıkıntı başka bir şey dedim ama dinlemeden ısrar ile beni adımları takip etmeye zorladı ve sonunda aynı hatayı aldık. 2-3 dakika hatta bekledim, sonra dedi ki: "Kampanya hedef kitlesine dahil olmadığınız için katılım talebinizi alamıyoruz".
Kendisine bunlar hepsi genel kampanyalar olduğunu anlattım ve aynı cevabı aldım: "Kampanya hedef kitlesine dahil değilsiniz".
Kapattım ve tüm kampanyalar için kuralları tekrar okudum ve katılmamı engelleyen bir durum bulamadım.
Tekrar çağrı merkezini aradım. Bu sefer operatör bu kampanyaların genel olduğunu ve katılmak için herhangi bir kriter olmadığını söyledi, ve durum için bir kayıt oluşturdu. Bugün Akbank'tan bir telefon aldım ve yine dediler ki "Kampanya hedef kitlesine dahil olmadığınız için katılım talebinizi alamıyoruz". Kampanyaya katılmanın kurallarını açıklamalarını istedim ama hiçbir şey söyleyemediler.
Bu arada eşim de aynı sıkıntıyı yaşıyor.

Sevgili Akbank bizimle dalga mı geçiyorsun?
Hedef kitlede değilsiniz ne demek oluyor? Niye açık ve net bir şekilde açıklama yapmıyorsunuz? Niye çalışanlarınız her biri başka bir şey söylüyor? Niye ben hiçbir kampanyaya katılamıyorum? Yoksa çok Chip Para kazandım diye ben ve belki bir çok kişinin kampanyalara katılmasını mı engelliyorsunuz aynen

Yunus
01 Kasım 2023 20:16
Akbank Kampanyalara Katılımım Kısıtlanmış
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
19 Ocak 2024 23:53
Tutku sonuçtan hiç memnun değil

Tutku
03 Aralık 2024 19:09
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
30 Ağustos 2023 22:38
Ufuk sonuçtan çok memnun

Onaylanan Kampanyadan Vaat Edilen Chip-para Hesabıma Yüklenmedi

09 Ağustos 2025 12:47
"Konu hakkında gerekli destek sağlandı ve Chip Para yüklendi. Teşekkürler..."
onaylanan-kampanyadan-vaat-edilen-chip-para-hesabima-yuklenmedi-2.jpg
onaylanan-kampanyadan-vaat-edilen-chip-para-hesabima-yuklenmedi-1.jpg