Akbank 9.000 TL İçin İş Yerine İhtarname Yolluyor.

Akbank 9.000 TL İçin İş Yerine İhtarname Yolluyor.
Şule
28 Eylül 2024 02:11

Merhabalar, iş yerim bir süre önce Akbank ile çalışmaya başlamış ve para kartının yanında kredi kartları verilmiştir. 2 gecikme ve 3 asgari ödeme sonrası şöyle bir miktar, 9000 TL için iş yerime ihtarname yollanmıştır. Bu nasıl bir sistem arkadaş? Yıllardır çalıştığım Yapı Kredi ve Halkbank ile borç işlemlerimde sıkıntı yaşasam da asla böyle bir şey yaşamadım. Beni iş yerime rezil ettiler. Bankanın bu kötü niyetli hareketinden kaynaklı bir daha asla bu bankada herhangi bir işlem yapmayacağım. Görüp görülebilecek en kötü banka.

28 Eylül 2024 02:05

Merhabalar bir süre önce iş yerim Akbank ile çalışmaya başladığından ötürü ne yazık ki bu bankanın kredi kartını kullanmak gibi bir hata yaptım. Önceden Yapı Kredi, Halkbank ve daha başka bir çok banka ile çalışıp borç konusunda sıkıntı yaşamıştım fakat asla şahsıma ihtar çekilmemişti. Akbank gecikmiş 9.000 TLlik borcum için iş yerime ihtarname yollamıştır ve beni iş yerime rezil etmiştir. İhtarname çekilecekse bile bunu ev adresime yollamak yerine iş yerime yollamalarını bankanın inanılmaz kötü niyetli oluşuna veriyorum. Borç yapılandırması için ulaştığım hat beni 3 ayrı hatta yönlendirdi ve en sonunda birimimiz meşgul şubeye gelip halletmelisiniz dediler. Şöyle bir ekonomik buhranda bir bankanın böyle bir tavırla, bu kadar küçük rakamlar için vatandaşa bu muameleyi uygulaması hiç hoş değil. Borcumu yapılandırdıktan ve hallettikten sonra bir daha asla böyle bir bankayla çalışmayacağım, eğer olur da nakide ya da krediye ihtiyaç duyarsanız başka bankaları değerlendirmeniz şiddetle tavsiye edilir.

Esra
Esra

Merhaba tebligat elinize kaç günde ulaştı evde kağıt beklemek zorunda kaldım 1 haftadır :(

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
14 Mayıs 2024 16:20

Şenel
04 Mart 2025 11:13
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'tan Taksitlendirme Talebime Olumsuz Yanıt Ve Yoğun Takip Süreci

Yusuf