24 Kasım 2024 11:02595

7000 servisine attığım özet SMS si ile yanıltıcı mesaj geliyor. Galiba Vodafone müşteri hizmetleri bu konuyu anlamadı. Sonuçta illaki Vodafone bayisine mi gideyim. 21 kasımda takıldı. Özet yazıp gönderince aynı tarihte takılmış. Bunun düzeltilmesi lazım ekte delil fotoğraflarını gönderiyorum. Lütfen SMS gönderim saatine de dikkat

11 Aralık 2024 22:47

Tarih ve saat hatası hala düzeltilmedi Neyi düzeltiniz belki de benim paket bu tarihe göre erken bitiyor. Bu hata ne zaman giderilecek. Müşteri hizmetleri den şahıs arıyor ama bu tarih saat mesajı yine hatalı. Bunu görmüyor musunuz. Lütfen bu tarih saat doğru düzgün çalışsın. Tarih 21 kasımda takılı kaldı. 7000 servisine özet yazıp attığımda hep 21 Kasım tarih gözüküyor.

24 Kasım 2024 11:21 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

24 Kasım 2024 12:06

Zaten sorunun kaynağı ekran görüntülerine belli siz önce sorunu mesaj servisinden düzeltiniz.

24 Kasım 2024 12:09

Şu tarih ve saat neden hep aynı duruyor. Ekran resimlerine bakmıyor musunuz?

24 Kasım 2024 12:37

Bir de 21 kasımda GB internet olduğu halde neden avantaj paketi kesintisi oluyor.

24 Kasım 2024 12:45

Burada bir sorun çözümsüz kaldı.

24 Kasım 2024 13:08

Çözüm yok

24 Kasım 2024 13:19

Normal de İnternet gözükürken neden kayboldu. 39 TL aşım paketi verdiler

24 Kasım 2024 13:34

Bir de ayrı İnternet varken 183,75 MB neden bu eksilmez de Gani dakika dan yer bunu düzeltiniz lütfen 21 Kasım da başladı sorun

26 Kasım 2024 15:03

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

26 Kasım 2024 15:25

Sadece konuşmakla olmuyor aynı mesaj hatası devam ediyor.

26 Kasım 2024 19:16

Bu tarih ve saat hatasında hala bir düzeltme yok.

26 Kasım 2024 19:18

Özet yazıp 7000 e atıyorum hep aynı tarih ve saat i veriyor. Teknik olarak bir sorun var sanırım

29 Kasım 2024 07:01

Bakın mesaj ayrıntısında güncel tarih 7000 den gelen eski tarih neyi çözdünüz? Bu sorun hala mevcut

Vodafone 4 Haneli Numaralardan SMS Gelmiyor

12 Eylül 2023 21:12953

"Sorunum hemen çözüldü teşekkür ederim iyi çalışmalar"

Ek Paket Tarifemin Onayım Dışında Yenilenmesi Ve Müşteri Hizmetleri Yönlendirmelerinin Sonuçsuz Kalması

22 Temmuz 2025 11:59302

Vodafone Geçen ay aldığım ek paket tarifemin yenilenmemesi için müşteri hizmetleri tarafından verilen bütün direktifleri...

Vodafone Yanımda Uygulaması Erişim Sorunu

30 Ekim 2024 09:551.171

Vodafone yanımda uygulamasına giremiyorum. 7000'e s yazıp gönderince 'sistemimiz geçici olarak servis dışıdır lütfen dah...

Vodafone Yanımda Uygulaması Erişim Sorunu
1 Yorum

Vodafone 7000'den Şifre Alamıyorum

23 Ekim 2023 13:511.147

Vodafone yanımda uygulaması için 7000'den SMS şifre alamıyorum. 7000'e s yazıp gönderiyorum ama gelen bir şifre yok. Diğ...

Vodafone Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

5 Ağustos 2024 13:42690

Vodafone müşteri hizmetlerine defalarca aramama rağmen cevap veren yok. 7000'e SMS mesajı atılmıyor. Vodafone Yanımda uy...

Tümünü Gör
Vodafone Yanıltıcı SMS Bildirimi!

VodafoneYanıltıcı SMS Bildirimi!

Emincan
Vodafone Lütfen Yardımcı Olun

Vodafone LütfenYardımcı Olun

Sabri
Vodafone Arızalı Sıfır Telefon Verdi Ve Sorunsuz Denildi!

Vodafone ArızalıSıfır Telefon Verdi Ve Sorunsuz Denildi!

Fatih
Vodafone Müşteri Mağduriyeti Ve Bilgilendirmeme