Vodafone'dan Turkcell'e Geçişte Haksız Fatura Kesintisi

Vodafone'dan Turkcell'e Geçişte Haksız Fatura Kesintisi
22 Eylül 2024 10:25166

Merhaba ben 21 Eylül 2024 tarihinde Vodafone operatöründen Turkcell operatörüne geçiş başvurusu yaptım. 24 Eylül 2024 tarihinde Vodafone dan Turkcell e geçişim gerçekleşecek, fakat 22 Eylül 2024 tarihinde Vodafone tarafından bana 780 TL lik aylık fatura kesilmiş. Sadece 3 gün daha Vodafone kullanacağım. Ben sadece kullandığım kadarının faturasını ödemek istiyorum, bu faturanın iptalini istiyorum.

26 Ekim 2024 19:16

24 Eylül tarihinde Vodafone hattımı kapattım. Turkcell e geçtim. Sadece 3 gün fatura kullanmama rağmen 1 aylık fatura kesilmiş. Faturanın değeri 391 TL değerinde. 22 Eylül tarihinde Vodafone çağrı merkezi temsilcisiyle yaptığımız konuşmaya göre son faturamın sadece kullandığım gün kadar fatura tutarı yansıtılacağını söylemişti. Fakat 1 aylık fatura edilmiş. Haksız fatura kesimi var. Durumun bugün çözülmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım

22 Eylül de Vodafone Çağrı merkezindeki müşteri temsilcisiyle yaptığım konuşmaya göre Uyumlu 13 GB tarife paketine göre sadece 3 günlük fatura tutarı kesilecekti, bana o şekilde söz verilmişti. Fakat tarafıma ulaşan faturaya göre tam bir aylık fatura kesilmiş, bu fatura haksız, aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım

22 Eylül 2024 11:15 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 2024 11:49

Talebinin karşılanmaması durumunda, faturayı ödemeyeceğim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım

22 Eylül 2024 11:59

Ben 19 Eylül 2024 tarihinde Müşteri temsilcinizle 8-9 dakika arası bir görüşme gerçekleştirdim. Müşteri temsilcisine taahhüt bitiminden sonra başka bir operatöre geçeceğimi özellikle belirttim

22 Eylül 2024 18:35

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 2024 20:22

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 2024 20:26

Teşekkür ederim

26 Ekim 2024 10:54

22 Eylül de Vodafone Çağrı merkezindeki müşteri temsilcisiyle yaptığım konuşmaya göre Uyumlu 13 GB tarife paketine göre sadece sadece 3 günlük fatura tutarı kesilecekti, bana o şekilde söz verilmişti. Fakat tarafıma ulaşan faturaya göre tam bir aylık fatura kesilmiş, bu fatura haksız, aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım

26 Ekim 2024 15:27

Ayrıca son gelen faturada bir sonraki fatura tarihi gözüküyor. Ben Vodafone dan çıktığım halde nasıl sonraki ödeme tarihi gözükür? Bu faturanın komple iptal edilmesi gerekli. Yerine Eylül ayında kullandığım süre kadar son fatura düzenlenmesi gerekli

Yanlış Fatura Talebi: Kullanılmayan Dönem İçin Haksız Ücretlendirme

21 Ocak 2025 01:47504

"Müşteri temsilcisine yardımları için çok teşekkür ederim"

Kullanmadığım Hattın Faturası Neden Geliyor?

3 Aralık 2024 08:55323

Vodafone'dan ayrıldığım halde hâlâ bana fatura yansıtılıyor. Hattımı Turkcell'e taşıdım fakat Vodafone, fatura iptali bi...

Vodafone Da Haksızlık Var

5 Nisan 2024 14:34173

24 Ocak 2024 tarihinde Turkcell'e geçiş yaptım ve Vodafone hattımı iptal etmediği için hâlâ Vodafone'a 5 Nisan tarihi it...

1 Yorum

31 Aralık 2024 14:26669

Hattımın bulunduğu taahhüdü bitmiş Vodafone operatöründen Turkcell operatörüne 07.11.2024 tarihinde geçiş işlemlerini ba...

Kullanılmayan Aylar İçin Yanlış Fatura Şoku

7 Aralık 2024 19:21284

Vodafone, kullanmadığım ayları bana fatura olarak yansıtmış. Ayın başında başka hatta geçiş yapmıştım, aradan bir ay geç...

Kullanılmayan Aylar İçin Yanlış Fatura Şoku

Tümünü Gör
Vodafone Pişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

VodafonePişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

Selim
Vodafone Sürekli Puan Kaybı Yaşıyorum!

Vodafone SürekliPuan Kaybı Yaşıyorum!

Şaban
Vodafone Yanlış Fatura Ödeme!

Vodafone YanlışFatura Ödeme!

Fadile
Vodafone Ek Paket Almadık Ama Fatura Kesilmiş, İptal Edilsin

Vodafone Ek PaketAlmadık Ama Fatura Kesilmiş, İptal Edilsin

Mdh
Vodafone Kapsama Alanı Kalitesi!

Vodafone KapsamaAlanı Kalitesi!

Engin