Murat sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 19:07
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Hanımefendinin dedikleri doğru çıktı. Uygulamada gözükmese bile internetim yurt dışında aktifti. Çok teşekkür ederim beni mağdur etmediğiniz için.”

Merhabalar, aldığım yurt dışı kolay paketinde (2 GB+200 dakika+1000 SMS), yanımda uygulamasında 2 GB'lık internet gözükmüyor. Lütfen bu sorunu mağdur olmamam için giderirsiniz. Anladığım kadarıyla başkaları da bu konuda sorun yaşamış. Teşekkürler, umarım en kısa zamanda çözülür.

15 Ocak 2024 20:36 (Şikayetten 1 saat sonra)
15 Ocak 2024 23:28
Vodafone Yurt Dışı Kolay Paket ; İnternet Paketi Uygulamada Gözükmüyor!

Ek olarak size yanımda uygulamasının görüntülerini paylaşıyorum.

16 Ocak 2024 16:11
Vodafone Yurt Dışı Kolay Paket ; İnternet Paketi Uygulamada Gözükmüyor!

Merhabalar, hâlâ yurt dışı internet paketi tanımlanmadı.

17 Ocak 2024 10:46
Vodafone Yurt Dışı Kolay Paket ; İnternet Paketi Uygulamada Gözükmüyor!

Merhabalar, lütfen ödediğim paketimin 2 GB (28 gün geçerli) ve 15 GB' lik hediyeyi tanımlayın. Ödediğim paketin eksik tanımlanması bir sistem hatası olabilir, fakat çabuk düzeltilecek bir sorunun bekletmenin bir anlamı yok. Lütfen en kısa zamanda bu sorunu çözün. Cumartesi yurt dışına çıkacağım ve mağdur olmak istemiyorum. "Biz arayalım" kısmına birkaç defa numaramı bıraktım, fakat bu zamana kadar arayan olmadı.

17 Ocak 2024 20:44

Vodafone ekibinden hiç mi kimse burayı okumuyor? Standart bir yazı ile bunu geçiştirmek gerçekten profesyonelliğe hiçte yakışmıyor. Bugün 5 kere müşteri hizmetlerini aradım ve her defasında "Vodafone'u aradığınız için teşekkür ederiz" mesajından sonra telefon kapatılıyor. Çok sabırlı bir insanım ama bu kadarda abartmamak gerekir. Lütfen ödediğim paketin internetini tanımlayın!

18 Ocak 2024 20:15

Şikayetimi Vodafone sayfasındanda belirtmiştim. Bugün bu şikayetimden dolayı bana bir geri dönüş oldu. Telefondaki hanımefendi Vodafone sisteminde 2 GB'lık yurt dışı internet paketinin gözüktüğünü belirtti. Yanımda uygulamasında gözükmeyebilir miş. Israrla emin olmak için defalarca sordum, hanımefendinin dediği tüm samimiyetiyle 2 GB' lik yurt dışı internetinin tanındığını tasdik etti. Kendisinden 5 dakika sonra yine aramasını rica ettim. Bu arada tekrar uygulamaya girip baktım ve 2GB hala gözükmüyordu. Hanımefendi gerçekten 5 dakika sonra tekrar aradı ve sisteme yeniden baktı ve tekrardan internetin gözüktüğünü belirtti. Buna inanarak teşekkür ederek bitirdik görüşmemizi. Hanımefendi gerçekten saygılı ve nazikçe bir konuşma yaptı. Dediklerinin doğru olup olmadığını artık yurt dışındayken göreceğiz. Geri döndüğümde mağdur olmadıysam bu şikayetimi tam yıldızla kapatacağım. Teşekkürler.

22 Ocak 2024 15:15

Degerli Musterimiz, ilettiginiz sikayeti incelemek icin ek bilgilere ihtiyac oldugunu farkettik, bu bilgileri almak uzere sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

22 Ocak 2024 15:21

Muhammed