Vodafone Yeni Telefona E-sim Aktarılmıyor

28 Aralık 2023 17:50

Eski telefonumda tanımlı olan E-Sim'i yeni telefonuma aktarırken 'E-Sim uygun değil, Vodafone ile iletişime geçin' şeklinde bir hata mesajı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, iki kez şubeye gittim; fakat her ikisi de sorumluluğu birbirlerine atıyor. En sonunda müşteri hizmetleri bana 0850 ile başlayan bir birim numarası vererek oraya yönlendirdi. Fakat 3 farklı günde toplamda 3 saat beklememe rağmen numaraya asla bağlanamıyorum. Bana sunulan tek çözüm yolu yeni bir E-Sim almak. Kendi hataları yüzünden ekstra ücret ödemem gerektiği söyleniyor. Eğer bu teknolojiyi destekleyemiyorsanız, neden Vodafone E-Sim satışı yapıyorsunuz? Yeni telefonuma E-Sim aktarımının ücretsiz olarak yapılmasını talep ediyorum; ancak bu konuda bir çözüm bulamıyorum.

28 Aralık 2023 17:34

Eski telefonumda tanımlı E-sim'i yeni telefonuma aktarırken hata mesajı olarak e-sim uygun değil Vodafone ile iletişime geçin yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, iki kere şubeye gittim ikisi de sürekli birbirlerine topu attı. En son müşteri hizmetleri 0850'li bir birim numarası verip oraya yönlendirdi. 3 ayrı günde toplam 3 saat beklememe rağmen asla numara bağlanmıyor. Bana tek önerilen şey yeni e-sim almam. Kendi hataları yüzünden ben para ödemeye mahkum bırakılıyorum. Madem bu teknolojiyi destekleyemiyorsunuz o halde neden Vodafone e-sim satışı yapıyor? Yeni telefonuma e-sim aktarımının ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilmesini talep ediyorum ancak karşılık bulamıyorum.

28 Aralık 2023 19:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Aralık 2023 11:02

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2023 15:53
Ahmet
Ahmet
31 Aralık 2023 20:14

Verilen bilgi alınan e-sim'lerin tek bir telefona bir seferlik olarak tanımlanabileceği. E-sim aktarma teknolojisi varken koca operatör şirketi Vodafone nun bu teknolojiyi kullandırmayıp tekrar e-sim alımına mecbur bırakması ekstra para koparmaktan başka bir şey değil.

E-sim Aktivasyonu Başarısız Oldu Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

29 Haziran 2025 20:31
Fatih sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2024 12:29
"Teşekkürler"
Onur sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 10:29

Furkan