Fatih sonuçtan çok memnun

Vodafone Yanlış Bilgi Sonucu Cezai İşlem Uygulanması

03 Mayıs 2024 10:05
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Gerekli işlem yapıldı teşekkür ederim 👍”

Vodafone hattını kullanırken operatör değişikliği yapmam gerekti. Bununla ilgili olarak Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak, operatör değişikliği durumunda herhangi bir ceza işlemi olup olmadığını sordum. Bana, ceza işlemi olmadığı sözlü olarak beyan edildi. Bunun üzerine diğer operatöre hat talebinde bulundum. Aradan yarım saat geçmeden, tam olarak emin olmak için tekrar Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve yine ceza işlemi olup olmadığını sordum. Bu sefer, başka bir müşteri temsilcisi bana ceza işlemi olduğunu söyledi. Buna istinaden, geçiş yapacağım operatörü arayarak geçiş işleminin iptali için gerekli işlemleri yaptım ve 25 dakika sonunda iptali sağladım. İptal işlemine rağmen Vodafone, geçişimi onaylamış ve taahhüdümün bitmesine 3 gün kala yapılan geçiş nedeniyle bana 212 lira ceza işlemi uygulandı. Bana verilen yanlış bilgi nedeniyle bu ceza işleminin, ses kaydının dinlenmesi sonucunda iptal edilmesini talep ediyorum. Bu işlem sonrasında tarafıma olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapılmasını rica ediyorum.

03 Mayıs 2024 11:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
04 Mayıs 2024 17:17
Fatih
Fatih
04 Mayıs 2024 17:41

Gerekli işlem yapıldı teşekkür ederim 👍

25 Haziran 2025 22:13
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 10:48
Meral sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 20:16
Vodafone Kategorileri