Vodafone Sosyal Destek Paketi Sorunu Ve Mağduriyet

Vodafone Sosyal Destek Paketi Sorunu Ve Mağduriyet
Selman
20 Kasım 2024 03:48

Sayın Vodafone yetkilileri,
Türk Telekom operatörden Vodafone faturasız sosyal destek hattına geçiş yaptım. Hattımın açıldığına dair SMS mesajı geldikten sonra Vodafone yanımda uygulaması üzerinden sosyal destek kolay 32 paketini. Yüklemeye çalıştım fakat hangi kredi kartımı denedim ise yükleme yapmadı. Akabinde Enpara banka uygulaması üzerinden kolay paket sosyal destek hoşgeldin 32 paketini 120 TL ödeyerek satın aldım fakat üzerinden 1 günden fazla süre geçmesine rağmen hattıma yüklenmeyince Esenyurt Korkmazlar Telekom isimli Vodafone Abone Merkezi'nden pos cihazına benzer bir cihaz üzerinden sosyal destek hoşgeldin 32 paketini yeniden satın aldım. Lakin o işlemin üzerinden de günler geçmesine rağmen hattıma yine yüklenmedi. Bu süreçte Vodafone müşteri hizmetleri hattını defalarca aramama rağmen yine de bir sonuç alamadım. Yaklaşık 10 gündür hattımdan ne arama yapabiliyorum ne de internete giremiyorum. Vodafone haberleşme hakkımı engelleyerek beni mağdur ediyor. İşlemlere ait tüm belgeleri e*************@vodadone.com Mais adresinden bilginize sundum. İvedilikle sorunun çözülerek yukarıda bahsettiğim paketin yüklenmesini, tarafımdan alınan fazla ücretlerin iadesinin yapılmasını arz ve talep ederim.

Selman S*****
İrtibat No: 0538 2** 7878

20 Kasım 2024 04:09 (Şikayetten 21 dakika sonra)
20 Kasım 2024 16:51

Ümitcan
12 Haziran 2024 16:04
Eren sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 12:35
Vodafone İnternet Paketi İade Sorunu Ve Süreçteki Aksaklıklar
Vodafone İnternet Paketi İade Sorunu Ve Süreçteki Aksaklıklar

Yüklenmeyen Paket Ve İade Sorunu: Vodafone'dan 200 TL'm Geri Dönmedi

Songül
08 Ekim 2025 22:07
Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 20:49

Vodafone Kategorileri