07 Kasım 2024 00:46

Vodafone'un "sınırsız! " Red paketine geçtim. Telefonumu bilgisayarıma bağladığımda hotspot internetimin sadece 2 GB kaldığını öğrendim! Müşteri hizmetlerine hotspot internet nedir diye sorduğumda aldığım cevap "internetinizi başka bir aygıta bağladığınızda kullanabileceğiniz internet limiti ve 15 GB ile "sınırlı! "." Cevabını aldım. Pardon da biz Wi-Fi satın almamak için "sınırsız" diye sattığınız, Wi-Fi yerine kullanabileceğimiz 900 TL küsur fiyatlı paketinize geçiyoruz! Ve siz bize "paylaşım sınırı" koyduğunuzu söylüyorsunuz! Ben ödediğim bu kadar yüksek fiyatlı interneti tabletimde, bilgisayarımda, diğer telefonumda kullanamayacaksam neden satın alıyorum!? Bu paylaşım kotasının derhal kaldırılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde tarifemin iptal edilmesini istiyorum! Ben sınırsız internet kullanamayacaksam, paylaşamayacaksam o kadar ücret ödememe ne gerek var! Para gaspıdır bu başka hiçbir şey değil! Yazıklar olsun satarken asla söylemiyorsunuz böyle sınırlarınız olduğunu kullandıktan sonra öğreniyoruz!

07 Kasım 2024 01:32 (Şikayetten 46 dakika sonra)
07 Kasım 2024 17:32

Hatice
09 Kasım 2024 20:29
Sınırsız Paket Yanıltmacası
Burak sonucu yetersiz buldu

Sınırsız İnternet Aldım, Hotspot Sınırıyla Kısıtlandım!

11 Ağustos 2025 13:29

16 Ekim 2024 17:09