Vodafone Red'li Özel 22 GB Paket İçeriği

20 Kasım 2023 14:545.134
Kader'in Teşekkür Mesajı
1 saat içinde geri dönüş sağlandı müşteri temsilcisi teşekkür ederim yardımcı olduğu için

17.11.2023 saat 13.32'de Vodafone müşteri hizmetleri tarafından arandım. Tarifemin taahhüdünün bittiğini ve yeni fiyatı ile 480 TL gibi bir miktar ödeyeceğimi, ancak kampanya adı altında hiçbir şey anlamadığım bir paketi zorla onaylatarak 255 TL'ye indirebileceğimi söylediler. Kendisine, anlamadığımı ve eşime danışıp geri dönebileceğimi söylediğimde, telefonun kapanması durumunda kampanyasız fiyattan devam edeceğimi belirtti. Ancak 1 hafta içinde cayma hakkım olduğunu ifade etti. Geçmiş olayları bir yana bırakarak, şu an vadettiği paketin içeriğini bana söylemeden işlem yapan bir beyefendi vardı. Eski paketim tamamen sınırsız ve 138 TL iken, şu an sadece 22 GB ve 240 TL'ye mal oluyor. İnsanlarla dalga geçmek ne kadar kolay. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, yardımcı olacaklarını söylediler. Telefon görüşmeleri kaydediliyor sonuçta, neden hala geri dönülmediğini anlamıyorum. Yıllardır kullanıcısıyım, lütfen en kısa zamanda ilgilenin. Aksi takdirde farklı mercilere şikayette bulunmaktan çekinmeyeceğim.

20 Kasım 2023 15:50 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Kader
20 Kasım 2023 17:11

Habip
Benzer Şikayeti Var
15 Eylül 2024 16:59

Terli 22 GB geçtim ama sizin dedigijizebnasik geçebilirim

25 Ağustos 2024 01:54

Merba Arkadaşlar Red'li 25 GB isteyen varsa bana ulaşsın yutup sosyal medya mecra bedava

Yanıltıcı Tarife Bilgilendirmesi Ve Taahhüt Sorunu

12 Aralık 2024 23:53323

"Teşekkürler Vodafone"

1 Destek1 Yorum

Vodafone'da Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet

12 Şubat 2025 11:57302

"Buraya yazdıktan kısa bir süre sonra tarafıma dönüş yapıldı tarife paket düzenlemesi yapıldı. Yetkin bilgili kişilerle iletişim kurulduğunda sorun ortadan kalkmış oluyor. Teşekkürler..."

Vodafone 0542 542 00 54 Telefonundan Yalan Beyanda Bulunuyor

11 Temmuz 2024 20:051.332

"Mağduriyetim giderilerek sorunum çözümlendi, teşekkürler."

Vodafone 0542 542 00 54 Telefonundan Yalan Beyanda Bulunuyor

Tümünü Gör
Vodafone Mobil Veri Hız Sabitleme Sorunu

Vodafone MobilVeri Hız Sabitleme Sorunu

Ahmet
Vodafone Red Hepsiburada Premium Sorunu

Vodafone RedHepsiburada Premium Sorunu

Vodafone Red'li 20 GB Sınırsız Olmasına Rağmen Kullanamıyorum Neden?

Vodafone Red'li20 GB Sınırsız Olmasına Rağmen Kullanamıyorum Neden?

Zeliha
Vodafone Red Yalan Söylüyor

Vodafone RedYalan Söylüyor

Muammer
Vodafone Red Tarifesi Haksızlığı!

Vodafone RedTarifesi Haksızlığı!

Gökhan