Vodafone Red Box Paketimi İptal Etmiyor

Vodafone Red Box Paketimi İptal Etmiyor
Seyran
04 Şubat 2024 00:18

Hatay Antakya da birkaç yıl önce iş yerimize Vodafone Red box internet bağlattık. Deprem sonrası evimiz işimiz kalmadı ve Mersin'e taşındık internetimizi kullanmaya devam ettik. Sonrasında internet paketimiz çok yüksek geldi arayıp sebebini sorduğumuzda tarifenin bitmiş olduğunu söylediler. Fakat öncesinde bununla ilgili ne bir mesaj ne bir arama asla tarafımıza bilgilendirme yapılmadı. Ben müşteri hizmetlerinden tamamen iptalini talep ettim.
Müşteri hizmetleri artık bana fatura gelmeyeceğini ve internetin iptal edildiğini söyledi. Fakat sonrasında hâlâ fatura gelmeye devam etti, hem de 800 TL'ye varan faturalar. Hem interneti kullanmıyorum hem fatura ödemeye devam ediyorum, Vodafone müşteri hizmetleri bana bayiye gitmem gerektiğini, oradan iptalinin olacağını söylüyor, bayiye gidiyorum, bana kurumsal bayi dışında onların iptal edemeyeceğini söylüyor.

Bulunduğum şehirde kurumsal Vodafone yokmuş. Ayrıca zaten depremzedeyim. İşim yok evim yok ve ben hala iptal edemediğim internetin parasını ödüyorum. Vodafone telekomünikasyon şirketinden hiçbir şekilde memnun kalmadım.

04 Şubat 2024 01:13 (Şikayetten 55 dakika sonra)
04 Şubat 2024 12:05

Aybüke