Hurrem
26 Kasım 2023 19:04

Vodafone'a numara taşıma kampanyası ile adıma kayıtlı hem kendi kullandığım hem de annemin kullandığı iki hattımı Yalın Fırsat 60 GB paketine aylık 240 TL ve 30 GB paketine 173 TL olarak Cuma, yani 24 Kasım tarihinde başvuru yaptım. Hattım daha açılmadan 16 Kasım'da bana gelen SMS'te 'Avantajlı Yalın' adı ile yine 60 GB, bu sefer aylık 200 TL ve 30 GB ise 247 TL'ye düşürülmüş olarak kampanya yapılmış. 'Fırsatı kaçırmayın' diye başvuru yaptım, bir gün sonra 40 TL artı 30 TL daha ucuza aynı kampanyayı yapmaları adeta alay ediliyormuşum gibi bir his uyandırdı. Pazar günü hattım açıldı, 27 Kasım'da müşteri hizmetlerini aradığımda, artık Vodafone müşterisi olduğum ve bu avantajdan yararlanamayacağım bildirildi. Bu nasıl olur? Bildiğiniz üzere bir müşteri olarak mağdur edildim. Bir gün ile aylık 40 TL + 30 TL = 70 TL, yıllık ise 840 TL gibi bir zarara uğratıldım. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Resmen Vodafone'a güvenip fırsatı kaçırmayayım diye erken davrandık ve ailece mağdur olduk. Sanki alay edilmiş gibi bir his uyandırdı. Biz müşteriler olarak yanlış bir başlangıç yaptık.

29 Kasım 2023 14:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

29 Kasım 2023 18:56

Zübeyde