Vodafone İnternet Paketi Çok Hızlı Bitiyor

24 Temmuz 2023 18:34

Tarifemde aylık 20 GB internet var fakat internet su gibi akıyor. Bundan önce başka bir operatörde 3 GB internet kullanıyordum hediyelerle birlikte ay sonuna kadar gayet rahatken Instagram'a gir çık yaptığımda bile deli internet harcıyor. Bu kadar hızlı bitmesi normal değil. Lütfen uygulamanızda falan sorun varsa düzeltin.

profile profile profile
24 Temmuz 2023 19:12 (Şikayetten 38 dakika sonra)
24 Temmuz 2023 21:07
29 Temmuz 2023 14:43

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (16)

Levent
Levent
Şikayeti Çözüldü

Vodafone yanımda varsa silin. Çünkü virüslü olduğu düşünüyorum. İkincisi ise Brave gibi uygulamalar kullanın. Geçmişi sürekli silin. Mutlaka ücretsiz de olsa antivirüs programı telefon da olmalıdır. Telefon üzerinden bir çok programı da kapabilir siniz.

Ahmet

Mayıs ayından itibaren internetim hemen bitiyor 10 dakika lik kullanımda 200 MB internet gidiyor video falan izlemiyorum bundan önce 18 GB internet 1 ay yediyordu simdi 25 yaptım bitmesin hemen diye günde 1 saat bakamıyorum telefona Vodafone yetkililerinin acilen bunu çözmesi lazım.

Ahmet

Ben daha önce Telekom'da idim 4 yıl kullandım, 20 GB paketimin her ay 10 GB boşa gidiyordu çünkü tuketemiyordum, şu anda maalesef ki Vodafone tekrar geçtim su gibi bildiğiniz su bunların internetinde bir şey var

Ben de sadece dolaşımdayken bile 1 GB 2 GB anında tükeniyor vallahi bu sorun devam ederse bırakalım gitsin internete bakarak mı yaşayacağız. Hayır yeni oldu eskiden yoktu bu. Data paketlerini erken böldüğünüz için sizin GB ve bizim bildiğimiz GB aynı değil sanırım. Sorun devam ederse kapatacağım biri dönüş yapsın herkes konudan bihaber değil ne olduğu biliyoruz ve sorunumuzu çözmenizi bekliyorum

Ömer
Ömer

Aynı problem bende de var, Telekom'dan geçeli 5 gün oldu 13 GB internet gitti. Telekom'da 40 GB paket kullanıyordum yetiyordu artıyordu. Bunda 60 GB paket ama gözle görülür bir ekstra harcama var. Taahhüt bozmaya 500 lira istiyorlar ama ne olursa olsun diğerine geçeceğim.

Sorun çözülmedi ben de hattı taşıdım. Vodafone 100 GB verse geçmem kesinlikle problem var aynı veri trafiği günlük 500 ü geçmedi.

Yoldaş

Sorun ne bu konuda beni bilgilendirebilirsiniz bende bu konuda muzdarip

Yoldaş

Sonuç aldınız mı peki bende bu sorun yasıyorum buradan şikayette yaptım bizlik bir sorun yok diyorlar uygulamalar yeni güncellemeler yapmışlarmış ondan ya dedim daha 2 ay önce T. Telekom'da böyle bir sorun yasamadım orada 25 GB yetiyordu daha fazla internete giriyordum ama burada hediyelerle beraber 35 GB yetmiyor daha az girmek zorunda kaldım yani çözüm yok. Böyle olursa bende yeniden Türk Telekom'a ya da farkı boe operatöre geçeceğim. Size nasıl bir çözüm önerdiler. Peki

Ramazan
Ramazan

Aylık 17 GB paketim var aldığıma bir hafta olmadı şu an mesaj geldi paketin 80% kullandın diye bu kadar da hızlı bitmemeli hep aynı dert bir ayda 2-3 defa paket almaktan bıktım 5 senedir Vodafone kullanıcısıyım çözülmezse artık başka Hatta geçmenin zaman geldi.

Bedirhan
Bedirhan

Aynı sorun bende de var. Daha önce Turkcell kullanıyordum. 22 GB bir ay yetiyordu. Salla kazanı kullanmıyordum bile. 30 GB Vodafone hediye çarkı ile beraber yetmiyor. Bir sonraki aşama CİMER'e yazacağım.

Bayram
Bayram

3 GB hediye çarkı interneti,40 dakika lik bir dizi izlemek ile nasıl bitiyor? Burada bir yanlışlık yok mu? Sayın Vodafone yetkilileri, ne yapıyorsunuz siz böyle?!

Serdar
Serdar
Şikayeti Çözüldü

Sabah 06:25 de Çark çevirdim 06:35 de bitti 3 GB 10 dakika bitti akşama kadar film izlesem bitmeyen GB hemen bitti anlam veremedim saat 10 da tekrar Çark çevirdim 3 GB oda hiçbir şey yapmadan bitti Premium olduğum için haftada 2 Çark hakkım var ya sisteminizde sıkıntı var ya da milleti ek paket almaya mecbur bırakmak için siz yapıyorsunuz Vodafone olarak acil bir destek bekliyorum bu konuyla ilgili

Öznur
Öznur

Aynı problemi yaşıyorum Wi-Fi var sosyal ağlar ücretsiz WhatsApp tarifemden yemiyor buna rağmen 1 günde 12 GB bitti ay sonuna kadar yetsin bitmesin diye 1 dkikalık otobüs güzergahına bakmak için açtığım internet çok kısa sürede tükendi 1 aydır Vodafone sorunu çözemiyor bugün paketim yenilendi mobili 15 dakika açmamışımdır 3 GB gitmiş

Tolga
Tolga
Şikayeti Çözüldü

Paketimde 40 GB internet var her ay paket harici internet alıyorum ve bitiyor interneti kullanmadığım halde su gibi akıp gidiyor uygulama hatasını lütfen konu hakkında dönüş sağlanmasını istiyorum başka operatör kullanan benden az GB interneti olmasına rağmen benden daha gazla interneti kullanıyor

Gurbet
Gurbet

İnternetim çok çabuk bitiyor ne yapayım

Erdem
Erdem

Kesinlikle. Bimcell gibi bir operatör kullanıyordum. On GB yeterken şimdi Vodafone'da 30 GB 15 günde bitiyor

03 Şubat 2024 20:12
Memet sonuçtan çok memnun